Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Senetle Para Veren Kurumlar

Konumuz dahilinde sizlere senetle

Konumuz dahilinde sizlere senetle para veren kurumlar ile ilgili arayış içerisinde olan vatandaşlarımız için önemli bilgiler aktardık. Her ne kadar senet karşılığında para alma durumuna yönelik tavsiye durumumuz olumsuz olsa da, bu konu üzerinde arayış içerisinde olanlar için en net bilgileri hazırladık. Kurumlar kapsamında yer alan konu başlığımız tamamen banka ve ilgili kuruluşlar üzerine olmaktadır. İçerik kapsamında devlet destekli bankalardan, kuyumculara ve hatta GSM operatörlerinin sağladığı faturalı hat üzerinden kredi kullanım şekline kadar tüm bilgileri sunduk.

Senetle Kredi Veren Banka Kuruluşları Hangileridir?

Senet karşılığında kredi sunan bankalar üzerine 2 farklı kuruluş kapsamında detaylar hazırladık. Bunlardan ilki yeni bir banka işleyişi içerisinde olan Fibabanka, bir diğeri ise yılların kökleşmiş kuruluşlarından olan devlet destekli bir banka kapsamındaki Ziraat Bankası olmaktadır.

Fibabanka: İlgili banka tüketicilere senet karşılığında kredi olanağı tanımaktadır. Fibanbanka’nın sunduğu Depo finansmanı ile ihtiyacınız dahilinde olan kredi tutarını çekebilirsiniz. Bu işlem için deponuz var ise ve içerisindeki kullanmaya yönelik mallarınız bulunuyorsa, bu durum karşılığında ilgili banka size kredi finansmanı sağlayabiliyor. Teminat karşılığında banka tarafından istenilen bu malların yükleme tarihi süresince vadeli olarak kredi kullanımına açılmasıyla olmaktadır.

Ziraat Bankası: Senetle kredi veren bir diğer banka kuruluşu da Ziraat Bankası olmaktadır. Birçok kredi türüne yönelik hizmet sunan ilgili banka, senet karşılığı kısa vadeli kredi imkanını tüketicilere sunuyor. Avans kredi kapsamında verdiği bu hizmet ile birlikte ihtiyacınız dahilinde bulunan krediden faydalanabilirsiniz.

Senetle Eşya Alarak Paraya Çevirmek

Acil para ihtiyacı olan tüketicilerin bir diğer tercihi ise senet karşılığında çeşitli kurum veya kuruluşlardan eşya alarak bu eşyaları paraya çevirebilmektedir. Öte yandan birçok kişi evlilik öncesi evini dayayıp döşemek için kredi çekmektedir. Ayrıca bu durumu böylesi bir tarza da yönelik olarak kullanıp eşya için çekeceğiniz kredi ile benzerliğini görebilirsiniz. Mutlu Evim ve benzeri kuruluşlardan beyaz eşya, çeyiz ürünler ve yatak odasına kadar birçok eşya satışını senet karşılığında gerçekleştirebilirsiniz.

Senetle Para Veren İkrazatçılar-Faktoringler

Tüketicilerin birçoğu iktirazatçıların kredi olanaklarına yönelik fırsatlar sunduğunu sanmaktadır. Öyle ki, internette bu tür bir arayış içerisinde olan kişiler sayıları her geçen gün artışa yönelik bir izlenim sergiliyor. Dememiz o ki, hiçbir ikrazatçı senet karşılığında tüketici sınıfına yönelik bir kredi imkanı sunmamaktadır. Aynı zamanda faktoring kapsamında bulunan şirketlerde hiçbir ad ve koşul altında senet karşılığında tüketicilere kredi vermemektedir.

Senetle Hat Üzerinden Para Bulma

Tüketicilerin son dönemlerde sıklıkla araştırmakta olduğu bir diğer önemli konulardan bir tanesi de, başlık dahilini oluşturan senetle cep telefonu satın almak üzerinedir. Bu konuyla ilgili sitemiz üzerinden benzer konulara da erişim sağlayabilirsiniz. Bu şekilde bir yol üzerinden elbette ki istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. Fakat bu kapsamda unutulmaması gerekilen en önemli noktalardan bir tanesi de senet karşılığında alım ve satım yapma durumlarına tabi kalırsanız, büyük bir ihtimalle zarar etmiş olacaksınız. Bir diğer para bulma yöntemi ise Vodafone, Türk Telekom ve Turkcell gibi kuruluşlardan birinde faturalı hatlarınız var ise, bu hatlar üzerine cep telefonu alarak satış işlemi doğrultusunda paraya çevirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

 

İstanbul Senetle Para Verenler

İstanbul ilinde birçok senetle ile kredi veren kurum mevcuttur.

  • Acar Faktoring
  • Şirinoğlu Faktoring
  • Tam Faktoring
  • Tuna Faktoring
  • Lider faktoring

Bu kurumlara başvurarak istanbulda senetle kredi ve nakit ihtiyacınızı giderebilirsiniz