Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Herkesin Hayatından Bir Parça ‘’Esinti’’ Raflarda

  Onur Gülmez adı,

 

Onur Gülmez adı, pek çoğunuza yabancı gelebilir. 25 Mayıs 1990 tarihinde doğan ve İstanbul Üniversitesi’nin Biyomedikal bölümünden mezun olan bu genç adam, 10 yıl boyunca İstanbul’un tozlu sokaklarında yaşamış, aşkı, kederi, sevgiyi ve acıyı zerresine kadar içine çekmiş. Şehirden kopmak onun için her ne kadar zor olsa bile, yıllar boyunca aşkla demlediği denemeleri ve şiirleri ile birlikte, kendi de Amerika’nın yolunu tutmuş. Bugün, bizlerden binlerce kilometre uzakta, New York Brooklyn’de yaşayan Onur Gülmez, bunun yanı sıra Türkiye’de ki hikâyesini de ardında bırakmamış. Henüz gençlik yıllarında başladığı yazma alışkanlığından asla vazgeçmeyen genç yazar, hâlâ içerisinde yazma tutkusu ile kitapseverlerin beğenisine çıkmaya hazırlanıyor. Onur Gülmez’in 10 yıllık emeği, herkesin hayatından bir parça ‘’Esinti’’ raflarda.

 

Onur Gülmez Kimdir?

 

Onur Gülmez, 1990 yılının sıcak bir bahar gününde, 25 Mayıs’ta dünyaya gelmiştir. İlk, ortaokul ve lise eğitimini Aydın Söke’de tamamlayan Onur Gülmez, üniversite eğitimini ise İstanbul Üniversitesi’nde, Biyomedikal bölümünde tamamlamıştır. Bugün, eğitim hayatına devam eden ve bu süreci New York Kolej’de sürdüren Onur Gülmez, ilk kitabını beğeniye sunmanın heyecanını yaşıyor.

 

Esinti İlk Baskısı Raflarda

 

Tarih 9 Eylül 2020, yani bugün. 2010 yılından bu yana içinde biriktirdiği her ne varsa biriktiren Onur Gülmez, artık bir kitap sahibi. En özel anıları, ilk aşkları, aşk acısı ve edebi duygulardan beslenen genç yazar, bugün itibari ile Esinti adlı eserini beğeniye sunuyor. Esinti, Tilki Kitabevi kalitesi ile raflardaki yerini alırken, kitapseverler ise bu enteresan eserin içerisinde neler bulacağını öğrenmek isteyebilirler.

 

Kısaca Esinti adlı kitaptan bahsedecek olursak, ‘’Aşk’’ temasını göz ardı edemeyiz. Kitabın içeriğinde aşk öylesine kavrulmuş, öylesine bedbaht anılardan doğmuş ki, okurken kendinizi bulmamanız, kendinizi yazarın yerine koymamanız işten bile değil. Gençlik yıllarının verdiği yoğun duyguları kitabına yansıtan, karşılıksız aşkı iliklerine kadar hisseden herkes için kaleme alan Onur Gülmez, kitabına bir parça da kendinden serpiştirmiş. Yaşanmış hisler, acılar, mutluluklar ve derin bir tebessümün yarattığı her ne kadar his varsa Esinti adlı eserde de tüm bu hisler yer alıyor.

 

Hayat Esinti’Sİ!

 

Müzik, birçok notanın bir araya gelmesi ile kulağa ulaşan, ancak kimi zaman sözler, kimi zaman ise notaların derinlere işlemesi ile anlam kazanan bir sanat. Sanat demişken, Esinti adlı eseri ile Onur Gülmez’den devam edelim.

 

Henüz 2010 yılında yazılarını kaleme almaya başlayan üniversite öğrencisi Onur Gülmez’den, bugün bir yazara devşirilmiş olan Onur Gülmez’e geçmeden önce, kitabı Esinti’nin neler yansıttığını sizler adına inceledik. Kitapta yer alan temel duygu, elbette ki aşk. Genç bir adamın kaleminden çıkan, ince sızılar ve acılar taşıyan aşk duygusu, aynı zamanda yıllar içerisinde bir var oluş hikâyesine dönmüş. Yazarımız, acılarından harmanladığı her ne varsa, derin duyguları ile birleştirerek, sayfa sayfa, hissiyatını yazılara dökebilme ustalığını fazlasıyla sergilemiş. Ancak, kitapta öyle nüanslar var ki, müziğe değinmemiz de tamamen bu nedenden kaynaklı. Zira adı Esinti olan bir eser ve hayat bir araya geldiğinde, akla gelen ilk şey hayat esintisi ve hayatın derinlerinden gelen ince bir tını, belki de Sİ notası. Bugün raflarda olacak olan bu duygusal kitabı alarak, kendinize ve yaşadığınız o ince duyguları hatırlamaya bir fırsat verebilirsiniz.

 

Esinti Hangi Mecralarda Satılıyor?

 

Esinti beklenen bir eser mi, yoksa bir var olma hikâyesi mi bilinmez! Ancak, Onur Gülmez’in 10 yıllık bir maziye dayandırdığı derin duygular ve hayatın içinden gelen beklenmedik durumlardan yola çıkarak hazırladığı bu güzel kitap, bugün itibari ile raflarla buluştu bile. Tilki Kitabevi’nin haklarını aldığı ve baskısını üstlendiği bu güzel kitap, hayata dair endişeleri, aşkları, aşk acıları, gençlik ve akıp giden yılları anlatıyor. İster kendinizi birilerinin yerine koymak adına, isterseniz de geride bıraktığınız mazide kendinizi bulmak adına, kahve eşliğinde tatlı bir Esinti’ye kapılabilirsiniz. Bugün itibari ile birçok kitap evinde satışa çıkarılacak olan Esinti, kitapseverler için aşağıdaki tüm mağazalar ve online satış mağazalarında yer alacak:

 

  • Atlas Kitap
  • Kitap Seç
  • Pandora
  • D&R
  • Kitapsihirbazı
  • İlkokul
  • Kitap Star
  • Oda Kitap
  • Babil Kitap
  • com
  • com
  • com
  • com
  • Ravza Kitap
  • com
  • com
  • Nobel Kitap
  • Kitap Yurdu

 

Tatlı bir telaş içerisinde yolculuk yaparken, kahve molasında huzuru ararken ya da gece sessizliğinde aşkı ararken, siz de Esinti ile kendi hikâyenizi gözünüzde canlandırabilirsiniz.