Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Akkuş Avukatlık ve Hukuksal Danışmanlık Hizmetleri İzmir

Hukuksal danışmanlık hizmetini alabileceğiniz

Hukuksal danışmanlık hizmetini alabileceğiniz Akkuş Avukatlık bürosu, deneyimli kadrosu ile başta Ceza, Aile ve Boşanma Hukuku olmak üzere pek çok alanda danışmanlık hizmeti vermektedir. Müvekkillerinin tüm sorunlarını detaylı bir şekilde ele alarak gerekli belgelerin toplanmasından kararın verildiği son aşamaya kadar işleyen süreci sürekli takip eden Akkuş Avukatlık bürosu merkezi İzmir’de olan köklü bir firmadır. Gerek yurt içi gerekse de yurt dışında birçok başarılı referanslara sahip firma izmir avukat arayanlara profesyonel çözümler sunmaktadır. Yazımızın devamında Akkuş Hukuk bürosunun hizmet alanlarının bir kısmını inceleyebilirsiniz.

Banka Hukuku

Özellikle finans sektöründe sıkça yaşanan sorunlar arasında bankalar arası uyuşmazlık ve müşterilerle olan ilişkilerinde problemleri en aza indirmek ve doğacak olası sorunları önlemek için bu alanda verilen hukuksal danışmanlık hizmeti oldukça önemlidir. Akkuş Hukuk olarak banka hukuku alanında başarısını kanıtlamış durumdadır.

Ceza Hukuku

Oldukça önemli ve diğer hukuk dallarından ayrı özellikle sahip olan, kişinin özgürlüğünün kısıtlanması (hapis), tutuklama gibi sonuçlarla bitebilen ceza kanunu oldukça önemli bir o kadar da deneyim isteyen bir alandır. Bu alanda Murat AKKUŞ önderliğindeki Akkuş Avukatlık bürosu bu konudaki tüm sorunlarınıza danışmanlık hizmeti vermektedir.

Boşanma ve Aile Hukuku

Ülkemizde en yaygın olarak görülen boşanma işlemleri için gerekli prosedürleri, yapılması gereken işlemler ve bilgilendirmeleri Akkuş Hukuk bürosundan öğrenebilirsiniz. Farklı bir çok alt dala ayrılan boşanma ve aile hukukunda yer alan maddeler arasında bulunan analık, babalık, soybağı ve nafaka gibi davaların pek çoğu hakkında bilgiler alabilirsiniz.

Av. Mehmet Sinan Akkuş Kimdir?

Akkuş Hukuk bürosunu faaliyete geçiren, İzmir Üniversitesi Lisans mezunu Sinan AKKUŞ üst seviyede İngilizce ve Almanca dillerini bilmektedir. Uzmanlık alanları ise Şirketler Hukuku, Boşanma ve Aile Hukuku, Miras Hukuku, Gayrimenkul Hukuku, Sözleşmeler Hukuku, İdare Hukuku şeklindedir. Daha fazla bilgi için http://www.akkusavukatlik.com adresini ziyaret edebilirsiniz.