Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Çok Tercih Edilen Epoksi Zemin Kaplama Çeşitleri

Çok Tercih Edilen Epoksi

Çok Tercih Edilen Epoksi Zemin Kaplama Çeşitleri

 

Müşterilerin ihtiyaçları doğrultusunda ifa edilen epoksi zemin kaplama modelleri son yıllarda olduğu gibi bu yılda sıklıkla tercih ve talep ediliyor. Zemin kaplama seçenekleri içerisinde avantajları bakımından ön olanda tutulan epoksi uygulamaları onlarca farklı mekan ve yapıda tatbik edilmektedir.

 

Epoksi Self Leveling ve Öne Çıkan Özellikleri

 

1- Az bakım gerektirmesi: Diğer zemin kaplama çeşitlerine oranla self leveling türündeki epoksi zemin kaplama çok daha az bakım gerektirmektedir. Pürüzsüz yüzeyi her daim parlak ve temiz göründüğü için tercih sebebidir. Sadece bir iş günü içerisinde

 

2- Son derece dayanıklı olması: Halihazırda son derece dayanıklı olan bu epoksi zemin kaplama seçeneği aynı zamanda son derece dayanıklı olmasıyla biliniyor. Çevre şartlarına karşı mukavemet yapısı oldukça yüksektir.

 

3- Hasar görmüş zeminler için ideal olması: Yüzeyinde çatlak meydana gelmiş ve hasar tespiti yapılmış zeminlerde bu zemin kaplama türü önerilmektedir. Kendiliğinden yayılan özel yapısı sayesinde beton zeminde çukur oluşmuş noktalara dahi dolar. Bu sayede pratik bir şekilde hasar oluşmuş zeminlerin çok daha estetik görünmesini de sağlar.

 

Self Leveling Zemin Kaplama ve Uygulama Alanları

 

Self leveling zemin kaplama birçok farklı mekan ve yapıda rahatlıkla uygulanabiliyor. Bu mekanların başında hastane ve mağaza gibi kamuya açık alanlar gelmektedir. Aynı zamanda son yıllarda üretim tesisi depolarında ve uçak hangarlarında da sıklıkla uygulanmaya başlamıştır. Hem eski hem de kirli tüm zeminlerde başarılı sonuçlara imza atan bu epoksi türü ticari garajlarda da sıklıkla uygulanmaktadır.

 

Epoksi Zemin Kaplamaları ve Avantajları

 

1- Hem özel hem de kurumsal alanlarda uygulanması: Binalarında yalıtkan bir zemine sahip olmak isteyen herkes epoksi zemin kaplama yaptırarak bu alandaki talepleri karşılayabilir. Herhangi bir mekan ayrımı olmaksızın hem özel sektörde hem de kurumsal alanlarda uygulanabilir.

 

2- Pratik ve kolay uygulanıyor olması: Sadece bir iş günü içerisinde büyük yapılarda dahi zeminler epoksi ile kaplanabilir. Uygulanması son derece pratik olup zaman kaybının da önüne geçiyor.

 

3- Epoksi boya ile desteklenmesi: Son derece kaliteli ürünler olan epoksi boyalar ile desteklenen bu zemin kaplama türleri müşteri memnuniyetini tam anlamıyla yerine getirmektedir.