Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Her Semte Motor Kurye Hizmeti Sunuyoruz

Motor kurye İstanbul’da bir semtten

Motor kurye İstanbul’da bir semtten başka bir semte kısa sürede ulaştırılması gereken evrak, dosya ya da paketlerinizin taşınması işidir. Motorlu kuryelerimiz günün her saatinde İstanbul’un her semtinden özel takim sistemimiz Temsis ile yüzlerce firmanın ve bireyin isteği doğrultusunda taşımacılık hizmeti vermekteyiz. Sizin ya da göndermek istediğiniz gönderinin nerede olduğu hiç mühim değil. Bizi aramanız yeterli. İstediğiniz adrese en yakın konumdaki moto kurye yönlendirilip gönderiniz teslim alınır ve teslim edilir. Motorlu kurye gönderilerinize ait teslimat bilgisi eş zamanlı olarak mail adresinize gönderilmektedir.

Moto kurye hizmetleri gerek firmalar gerekse bireylere günümüz şartlarında zorunlu hale gelmiştir. Firmaların gerek müşterilerine gerekse saha personellerine gönderilmesi gerekli her türlü gönderiyi motor kuryeyle anında ulaştırılmaktadır. Yine firmaların müşterilerinden ya da saha personellerinden aldırması gereken emtiaları motor kurye kısa zamanda kendilerine getirtilebilmektedir. Trafik ve işlerin yoğunluğu dolayısıyla fazladan personel bulundurma gibi bir lüksümüzün olmadığı günümüz şartlarında her an ihtiyaçlarımızı görmekte olan moto kurye hizmetleri önemli bir çözüm ortağınız olmaktadır. Bireylere bağımlılığı azaltması ve tüm İstanbul genelinde aynı zamanda ihtiyaç duyabileceğimiz farklı adreslere gönderilmesi gerekli olan şeyleri aynı zaman sürecinde ulaştırılıyor olması çok önemli bir imkan olanağı kazandırmaktadır.

Genel itibariyle maalesef işlerimizi son dakikaya kadar bekletebilmekte ve süreçleri zorlaştırmaktayız, 1997 senesinden bu güne vermiş olduğumuz moto kurye hizmetimiz esnasından sık sık bu durumla karşılaşmaktayız. Mesela önemli günlere ve katılımcılara ait son güne bırakılan onlarca davetiyeyi birkaç saait içinde tüm İstanbul genelinde adreslere ulaştırarak bu tip organizasyonlardaki gecikmeleri telafi etmekteyiz.

Bu ve buna benzer zamanınızın kalmadığı ve işlerimizin aksama durumuyla karşı karşıya kaldığımız zamanlarda hizmetlerimizle bu zorluklarınızın aşılması için her an hazırız. Motor Kurye fiyatları aynı mesafedeki işin kendi aracınızla yapılmasına göre daha az maliyetlidir özellikle aboneliklerde daha avantajlıdır. Aynı işlemi yapabilmek için zaman, personel kaybı ve trafiği de eklediğimiz de motor kurye hizmetlerinin ne kadar büyük kolaylık ve kazanç olduğu görülebilmektedir. Tem Kurye 1997 senesinden bu güne motor kurye hizmetlerini başarılı şekilde gerçekleştirmektedir. Sektöre kazandırmış olduğunu üstün teknoloji yazılım otomasyonuyla moto kuryelere işlerini cep telefonu üzerinden bildirmekte ve İstanbul genelindeki tüm motorlu kuryelerini yönetmektedir. Motor kurye siparişleriniz için lütfen bizi arayınız.

Söz verip değer taşıyoruz…

TEM KURYE 444 50 44