Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İngiltere Öğrenci Vizesi Sonucu Kaç Günde Belli Olur?

  İngiltere Konsolosluğunun yetkilendirdiği

 

İngiltere Konsolosluğunun yetkilendirdiği temsilciler tarafından alınan başvurularda kaç günde sonuçların ulaştırılacağını merak eden ziyaretçilerimizin sayısı bir hayli fazladır. Dil eğitimleri ve lisans, yüksek lisans gibi programlar için kısa süreli veya uzun süreli olarak İngiltere Öğrenci Vizesi başvurularında bulunacak olan kişilerin belgelerinde eksik olmaması halinde, normal süreçlerin kaç günde elde edilebileceğini güncel bir şekilde paylaştığımız yazılarımızda aktarmayı sürdürüyoruz.

Sizler de başvuru türüne göre gerekli olan evrakların güncel listesini alabilmek adına arayacağınız İngiltere Konsolosluğunun görevlendirdiği merkezler sayesinde başvurularınızı yapabilir, ücretlerini ödeyerek randevularınızı alabilir ve herhangi bir yanlış beyan, hatalı bilgi veya eksik evrak gibi durumlarla karşılaşmadığınızda 3 hafta gibi bir sürede sonuçları elde edebilirsiniz. Konsolosluğun yoğunluğuna göre değişebilecek olan sürelerle ilgili gerekli bilgileri temsilciliklerden alabilirsiniz.

Her ihtimale karşı konsolosluğun bu süreyi uzatabileceğini de hesap etmeli ve ek evrak gibi taleplerle sonuçlanabilecek olan başvurularınızın uzama ihtimallerine karşı başvurularınızı seyahat tarihinden önce bu hususlara göre planlamalısınız. Bu süreyi daha kısa tutabilmek adına ek ücret ödeyebilir ve 1 iş günü ile 5 iş günü arasında değişen süreçlerde yanıtları alabilirsiniz.

Kapsamlı bir şekilde başvuru gerektiren vize türlerinden olan İngiltere Öğrenci Vizesi süreci hakkında danışmanlık hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz. Böylece hangi tarihlerde başvurmanızın ideal olacağını ve tatil dönemleriyle karşılaşmamak amacıyla başvurularınızı gerçekleştireceğiniz en doğru dönemleri öğrenebilmek adına bizlerden gerekli destekleri alabilirsiniz.