Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Instagram takipçi satın al

Instagram takipçisi satın al dıktan

Instagram takipçisi satın al dıktan sonra sayfayı aktif tutarak dikkat çekmek isterseniz en önemli noktalardan biri görünürlüktür. Başarılı bir Instagram profiline sahip olmak için yapmanız gereken şey, olağanüstü fotoğraflara sahip olmak ve diğerlerinden ayırt edilebilir olmaktır. Bildiğiniz  gibi, seyahat gibi çok rekabetçi bir nişte bile, orijinal ve ayırt edilebilir bir şey yaratmak mümkündür.

Bu nedenle özetlemek gerekirse, daima aklınızda bulundurun:

  • Fotoğraflarınız niteliksel olarak güzel olmalı
  • Farklı olmalılar
  • Bazı özelliklere (renkler, doygunluk) sahip fotoğraflar diğerlerinden daha iyi performans gösterir.

Instagram’da her hashtag için 2 bölüme ayrılan bir sayfa var: en popüler yayınlar, yani 9 özellikli fotoğraf ve en son yayınlar, daha sonra bu hashtag ile yayınlanan ancak kronolojik sırayla yayınlanan tüm fotoğraflar.

Popüler Sayfaya girmenin iki avantajı vardır. Bir yandan yayınınızla daha fazla görünürlük elde edebilirsiniz, diğer yandan Instagram algoritması, yayınladığınız içeriğin kaliteli içerik olduğunu anlayacaktır.

Hem bu taktikler ile gelen takipçi hemde Instagram takipçi satın aldığınız takipçinin yeni takipçiler getirmesi  ile kısa sürede fanlara bile sahip olabilirsiniz.

En çok okunan mesajları girebilmek için hashtag nasıl seçilir?

Kendiliğinden ortaya çıkabilecek bir cevap, en yaygın hashtag’leri kullanmaktır. Ancak, #love, #instagood veya #photooftheday gibi en çok kullanılan hashtag’leri kullanarak, popüler olanların ilk dokuzuna ulaşmak için binlerce ve binlerce fotoğrafla rekabet etmek zorunda olduğunuzu göreceksiniz. Instagram takipçisi satın al ve yeni çağda sen de ünlü ol