Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kripto Para ve Bitcoin Piyasası

Dijital bilgi çağına girdiğimiz

Dijital bilgi çağına girdiğimiz bu dönemde artık paralarımızın da sanal olduğunu biliyoruz ve pek çok insan da sanal paralarla alım satım işlemi yapıyorlar. Sistemin tercih edilmesinin en önemli nedeni güvenli olmasıdır. Dolayısıyla artık pek çoğumuz bu güvenli sistem içerisinde paradan para kazanmaya çalışıyoruz. Paradan kazanma denildiğinde tahmin ediyorum ki herkesin aklına kriptopara borsası geliyor çünkü Bitcoin diye bir gerçek var.  İlk olarak hayatımıza 2009 yılında girmiş olan Bitcoin merkezi olmayan bir sistem olarak kabul edildi. Yani herhangi bir ülkesi ya da yöneteni olmayan sistem diyebiliriz. Değerli madencilik olarak da tanımlanmış olan Bitcoin al sat işlemi yapılarak para elde edilen bir borsa. Bu sistem içerisinde değeri olan her şeyi satabiliyorsunuz.  Ya da satın alabiliyorsunuz. Kısacası neye yatırım yapmak istediğinize kendiniz karar veriyorsunuz.

Sistem ilgi görüp kazanılan miktarı gördükçe daha fazla insan bu borsaya giriş yaptı ve sonrasında da alt coinler kuruldu.  Bu parayı değerli yapan şey ise hiçbir hükümet ya da hükümetlerin bu paraya etki edememesidir. Kripto paralar ve Binance borsasında para kazanmak isteniyorsa o zaman bir takım hususlara da dikkat etmek gerekiyor. Bu hususları belirtecek olursak şu şekilde konuyu açabiliriz.

Tutma ve Bırakma Yöntemi

Öncelikli olarak yukarıda da belirttiğimiz gibi al sat yani tutma ve bırakma yöntemini iyi çözmek gerekiyor. Mesela bir hisse aldınız önce hissenin yükselmesini beklemelisiniz ve yükseldiğinde belli bir rakamdan sonra hemen satmanız gerekiyor. Para piyasasında sonuna kadar beklemek her zaman iyi olmayabilir. Çünkü 1 saat sonrasında o hissenin yerlerde olmaması için hiçbir neden yoktur. Bitcoin piyasasına 2013 yılına doğru gittiğimizde 26 TL’lik bir rakam görüyoruz ancak bugün 60 bin lirayı buldu. Dolayısıyla o zaman yatırım yapan birisi şimdi gerçek anlamda zengin. Dolayısıyla bu sistemin bu kadar popüler olması da ortaya çıkarmış olduğu zenginlerden kaynaklanıyor.

Kısacası bugün dünyada en karlı kazanç sağlayan sistem olarak kripto paraları gösterebiliriz. Ancak bunun içinde sistemi az çok öğrenmiş olmanız gerekiyor. Lütfen KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYIN.