Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayaz Özdemir Kimdir ?

Ayaz Özdemir 20 Temmuz

Ayaz Özdemir 20 Temmuz 1998 tarihinde İstanbul’da doğmuştur.
Adı: Ayaz Özdemir
Doğum Tarihi: 20 Temmuz 1998
Doğum Yeri: İstanbul
Boyu: 1.79 m.
Kilosu: 53 kilo
Burcu: Yengeç
Göz Rengi: Kahverengi
Saç Rengi: Siyah
instagram:https://www.instagram.com/ayazozdemir0/

Kişilik özellikleri: Utangaç, güler yüzlü, samimi, mütevazi, kendi bildiğini okuyan.
Sosyal: Boş zamanlarında arkadaşlarıyla vakit geçirmeye çalışıyor. Gezmeyi, Film izlemeyi seviyor.
Aşk tanımı: İnsan her şeye aşık olabilir ve hepsi kendi içinde özeldir. Eskiden iletişim daha zor olduğu için aşkı yaşamak da çok zordu. Bu yüzden ilişkilerin daha özenli olduğunu düşünüyorum. Ancak günümüzde de aynı özeni gösterenlerin varlığına inanıyorum.

Hayata bakışı: Keşke demeyi hiç sevmiyor. En zor zamanlarında bile pes etmemek üzerine bir felsefesi var. Anı yaşamayı seviyor.
Gelecek Hayali: Dünyada görmediği yer kalmasın istiyor “20 yıl sonra kendimi nerede gördüğümü hiç düşünmedim. Gelsin görelim diyorum,
Kadında çekicilik kriteri: Samimiyete çok önem veriyor ve gülen insanları seviyor.
En sevmediği özelliği? Her şeyi eleştirmesi. Arkadaşlarım çok şikayet eder bu huyumdan. Önce kendimi ama her şeyi eleştiririm. Mesela araba kullanırken elinde telefon varsa uyarırım

Ünlü Model Ayaz Özdemir Kimdir ?
Günümüzün dikkat çeken ve geleceği parlak mankenlerinden olan Ayaz Özdemir, 20 Temmuz 1998 yılında İstanbul’da doğmuştur. En çok merak edilen iki konudan birisi olarak Fenomen Ayaz Özdemir, yengeç burcudur ayrıca 178 cm boyunda ve 53 kilogram ağırlığı ile oldukça fit bir vücuda sahiptir. Eğitim hayatına baktığımızda ise 2017 yılında Üsküdar Tercih Koleji’nden mezun olmuştur.

Gelecek planı olarak, halen yapmakta olduğu mankenlik mesleğinde daha çok ilerlemek ve adından söz ettirir bir model olarak mesleğini en iyi şekilde yapmayı hedeflemekte. İstanbul’da bulunduğu zamanlarda dostlarıyla sohbet etmeyi ve İstanbul’un güzelliklerini keşfetmeyi seven Ayaz Özdemir, takipçileri tarafından çokça sevilmekte ve sık sık fotoğraf çekinme istekleri ile tatlı bir sıkıntıya girmektedir.