Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan AP’ye Çok Sert Eleştiri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bazı açıklamalarda bulundu.Afrin operasyonu ile ilgilide konuşan Erdoğan,Avrupa Parlementosu’na çok sert açıklamalarda bulundu.

”BOŞUNA HEVESLENMEYİN İŞİMİZ BİTMEDİKÇE ORDAN ÇIKMAYACAĞIZ”

Avrupa Parlementosu’na eleştirilerde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ”Boşuna heveslenmeyin işimiz bitmedikçe ordan çıkmayacağız” dedi.Erdoğan konuşmasında, bugün Türkiye’ye Afrin operasyonunu durdurma çağrısı yapan bir karar tasarısını oylayacak olan Avrupa Parlamentosu’na tepki gösterdi.

“Avrupa Parlamentosu’nda Afrin ile alakalı olarak bizim oradaki harekatı durdurmamız istenecekmiş, isteniyormuş vesaire. Genişlemeden sorumlu bayan var bir tane o da böyle arzuda bulunmuş” diyen Erdoğan, şunları kaydetti:

“Boşuna heveslenmeyin, işimiz bitmedikçe oradan çıkmayacağız. Bunu bilesiniz. Türkiye şamar oğlanı değildir. Kendi iradesini kullanabilmektedir. Orada işimiz bitecek. 3.5 milyon Suriyeli bizim ülkemizde yaşamaktadır. Ey Avrupa Parlamentosu sen burada benden hangi yükü aldın da bunu söyleyebiliyorsun. Bu sözler bizim bir kulağımızdan girer diğerinden çıkar.”

ETKİSİZ HALE GETİRİLEN TERÖRİST SAYISI 3525 OLDU

Zeytin Dalı Harekatı’na ilişkin son bilgileri de veren Erdoğan, “Etkisiz hale getirilen terörist sayısı 3525 oldu. Artık her şey an meselesi, bu iş bitiyor, bitecek, az kaldı. Fırat Kalkanı ve Zeytin Dalı Harekatlarına verilen destek, milletimizin gerektiğinde yedi düvele meydan okumaktan asla geri durmayacağının da işaretidir” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı, terörle mücadeleye de değindi ve “PKK-PYD-YPG’nin inlerine girdik, giriyoruz. Cudi’de Gabar’da inlerine girdik. Sadece Afrin’de değiliz” ifadelerini kullandı.