Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tanrıkulu: İttifak ile Koalisyon Ayrıdır

MHP Milletvekili Ahmet Kenan

MHP Milletvekili Ahmet Kenan Tanrıkulu partisinin düzenlediği bir toplantıda konuşma gerçekleştirdi ve ittifak konusuna değindi.

O Partiler Gizli İttifak Peşindeler

MHP’li Tanrıkulu MHP ile AK Parti arasında gerçekleşmesi beklenen seçim ittifakı konusunda açıklamalarda bulundu. Bu kapsamda ittifakın koalisyondan farklı olduğunu dile getiren Tanrıkulu CHP’yi gizli ittifaklar peşinde koşmakla suçladı. CHP, HDP, İYİ Parti ve Saadet Partisi’nin bu bağlamda gizli toplantılar gerçekleştirdiğini ifade eden Tanrıkulu kendilerinin tamamen şeffaf bir şekilde ittifak yaptıklarını aktardı.

Mesele Milli Beka

Milli beka sorununa dikkatleri çeken Tanrıkulu ülkemizin bu kadar sorunu varken kenetlenilmesi gerektiğini vurguladı. Zeytin Dalı Harekâtı hakkında da açıklamalarda bulunan Tanrıkulu kurulması planlanan terör koridorunu engellemek için böylesi bir operasyonun başlatıldığını ifade etti. Dolayısıyla da kimsenin topraklarında gözümüzün olmadığını ifade eden Tanrıkulu milliyetçilik anlayışlarında Türklük olduğunu vurguladı. Tanrıkulu CHP’nin geçmişinden ders alması gerektiğini de belirtti. Bu kapsamda birçok defa denenen ittifak çalışmalarının başarısız kaldığını ifade eden Tanrıkulu bu ittifakların kanunun çiğnenmesi olarak gördüğünü de ifade etti.