Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Liverpool’da Salah Krizi

Liverpool’un Mısırlı oyuncusu Muhammed Salah, kulübünün İsrailli oyuncu Munas Dabbur ile ilgilenmesi sonrası çılgına döndü.

Liverpool'un Mısırlı oyuncusu Muhammed

Muhammed Salah, Liverpool’un Salzburg forması giyen İsrailli oyuncu Munas Dabbur ile transfer görüşmesi yapması sonrası kulübüne rest çekti. İsrail’in Jerusalem Post gazetesi, geçmişte İsrailli oyuncular ile tokalaşmayan Mısırlı oyuncu Muhammed Salah’ın, Salzburg forması giyen İsrailli Munas Dabbur ile transfer görüşmesi yapan kulübü Liverpool’u ayrılmak ile tehdit etti.

“SENİN GÖREVİN FUTBOL OYNAMAK”

Salah’ın bu çıkışına, tecrübeli oyuncunun yakın çevresi tepki gösterdi. Arkadaşları Mısırlı oyuncuya, “Sen profesyonel bir oyuncusun. Senin görevin futbol oynamak, takımın kimi transfer edip etmeyeceği senin işin değil.” dediği iddia edildi.

İSRAİL SAVUNMA BAKANI, SALAH’A HAYRAN

Bilindiği üzere Salah, Basel forması giyerken İsrail ekibi Tel Aviv’e karşı forma giymiş ve maçta kendisine elini uzatan İsrailli bir futbolcuyla tokalaşmamıştı. Öte yandan 26 yaşındaki oyuncunun hayranı olan İsrail Savunma Bakanı Avigdor Liberman, geçtiğimiz aylarda Salah’ı İsrail ordusuna almak istediğini söylemişti.

Kaynak : https://www.yalinhaberler.com/