Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yusuf Yazıcı’ya Dev Kulüpler’den Gözlem

Karedeniz Fırtınası ile adlandırılan

Karedeniz Fırtınası ile adlandırılan Trabzonspor’un Yetenekli genç ve çevik futbolcusu Yusuf Yazıcı için Avrupa’nın 7 Büyük kulübü gözetmenleri Dev derbide Galatasaray türübünlerinde milli futbolcumuzu izlemek için yer alacaklar.

Trabzonspor’da göstermiş olduğu olağan üstü performansla kendisinden dünya basınına kadar söz ettirmeyi başaran yusuf yazıcı şimdilerde ise Avrupa’nın neredeyse gözdesi haline geldi.

21 yaşındaki Genç yetenek yaptığı açıklamada Galatasaray derbisini kazanmak istediklerini 3 puanı hanelerine katmak istediklerini söyledi.

Bu sezon forma giydiği Trabzonspor’da 25 maçta 5 gol ve 4 asistle 9 gole katkı sağlayan, bunun yanı sıra A Milli Takım kadrosuna da alınan Yusuf Yazıcı’yı Avrupa kulüplerinin bil hassa yakından ilgilenip takip ettiklerini açıkladı.

”YUSUF’U 7 KULÜP İZLEYECEK”

UEFA’nın 2018 yılında takip edilmesi kararı alınması gereken 50 genç futbolcu arasında ikinci sırada gösterdiği Yusuf Yazıcı’nın, Galatasaray maçında 7 kulüp tarafından takip edileceği öğrenildi.

Avrupa’nın önde gelen kulüplerinden Arsenal, Manchester City, Barcelona, Atletico Madrid, Borussia Dortmund, Schalke 04 ve AS Monaco’nun özel olarak görevlendirdiği scout ekiplerinin bu karşılaşmada genç oyuncuyu Gözlemleyeceğini söylendi.