Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Anı Tatlı Yaşa

Seydioğlu Baklava, 1951 yılında

Seydioğlu Baklava, 1951 yılında Kastamonulu merhum Hacı İhsan Sel tarafından kurulmuştur.

“Anı tatlı yaşa” sloganıyla ve “Kendi ailenize ve çocuklarınıza yedirebileceğiniz gibi dürüst üretim yapın.” düsturuyla hareket eden Seydioğlu Baklava, 69 yıldır değişmeyen lezzet ve kalitesiyle bu ilkeye bağlılığını sürdürüyor.

Kastamonu Devrekânili Hacı İhsan SEL, baklava imalatına 1951 yılında mütevazi bir dükkânda başladı. Ürettiği baklavaların lezzeti ve kalitesi kısa sürede markanın bilinirliğini artırdı. Şuan ise Hasan Sel ve Hüseyin Sel tarafından bayrak daima ileriye taşınmaktadır.

Seydioğlu Baklavaları, 1991’de sektördeki konumunu tescillemek amacıyla toptan baklava satışıyla yoluna devam etti. Yemek fabrikaları, resmî kurumlar ve seçkin markalar tarafından Hasan Hüseyin Seydioğlu markası tercih edilmeye başlandı.

Seydioğlu Baklava, 2018 yılında dünya standartlarında üretim yapan 2000 metrekarelik tesisini açtı. Helal Sertifikası ve ISO 9001, ISO 22000 Gıda Kalite Güvence belgelerine sahip olan üretim tesisinde, son teknolojiye sahip üretim alanlarıyla üstün hijyen kurallarını uygulayarak üretim yapmaya devam ediyor.