Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İyi Parti’de Koray Aydın Sert Çıkış Yaptı ”Çatı Aday İstemiyoruz”

24 Hazirana terfi edilen

24 Hazirana terfi edilen Çıkan erken seçim kararı Ülkede yeni bir gündem oluşturdu.Bu karar ile birlikte partiler ittifak kurmaya başlayıp,Ve aynı zamanda Siyasetin önde gelen politikacılarını aday göstermeye başladılar.Bunlardan bir tanesi’de eski Ak partili Abdullah Gül.Kafaları karıştıran bu soğuk hava stratejileri parti içlerinde sözlü çatışmalara neden oldu.

İyi Parti genel başkan yardımcısı Koray Aydın, Cumhurbaşkanlığı seçimi için her parti kendi adayını gösterse muhalefet o zaman daha iyi başarılara imza atar ifadelerini kullandı.İyi partinin adayı Meral Akşener Abdullah Gül ise SP Veya CHP’den aday olabilir cümlelerini kaydetti.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın Cumhurbaşkanlığı seçiminde çatı adaya sıcak bakmıyor. FOX TV’de yer alan habere göre çatı adayla ilgili “Her zaman ters tepiyor” değerlendirmesinde bulunan Aydın, “Biz motive olduk, Genel Başkan 5 ayda 56 il gezdi. Yola çıkarken cumhurbaşkanı adayı olduğunu deklare etti. Hiç çalışmayan ve bekleyen, adaylık için teklif bekleyen Sayın Abdullah Gül’ün ismi geçiyor. Çatı adayda yokuz” ifadelerini kullandı.

SP ile milletvekilliği ittifakı

Milletvekili seçimi için Saadet Partisi ile işbirliğine hazır olduklarını ve büyük aşama kaydettiklerini anlatan Aydın, “Parlamenter sistem istiyoruz. Hukukun üstünlüğü istiyoruz. Her parti en güçlü ismiyle çıksın. CHP ve SP ‘En güçlü adayımız Gül’ diyorsa onunla çıksın. Bizim en güçlü adayımız Akşener. HDP de kendi adayını çıkarsın” dedi.

CHP’li 15 vekile teşekkür

CHP’den istifa edip İYİ Parti’ye katılan 15 vekille ilgili soruya da yanıt veren Aydın, “Onlar YSK’nın bizim seçime girmemizi engellemesine yönelik atak yaptılar. Hayatımız boyunca kendilerine teşekkür edeceğiz. Bu arkadaşlarımız istedikleri an gidebilirler ya da kalabilirler” dedi.