Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İzmir Karabağlar’da şehitler unutulmadı

İzmir’in Karabağlar ilçesi, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıldönümünü anlamlı etkinliklerle kutlarken şehitleri de unutmadı. İZMİR (İGFA …

İzmir'in Karabağlar ilçesi, Çanakkale

İzmir’in Karabağlar ilçesi, Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıldönümünü anlamlı etkinliklerle kutlarken şehitleri de unutmadı.

İZMİR (İGFA) – Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 107. yıldönümü nedeniyle ilk olarak Karabağlar Kaymakamlığı’nda düzenlenen törene katıldı ve Atatürk Anıtı’na çelenk sundu.

Daha sonra Karabağlar Belediyesi tarafından Ali Fuat Cebesoy Mahallesi’ndeki Şehitler Parkı’nda anma töreni gerçekleştirildi.

Günün önem ve anlamını içeren görsel sunumun ardından şehit olan Karabağlarlıların adlarının tek tek okunmasıyla başlayan törende daha sonra saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İzmir Şube Başkanı Recep Doğru törende yaptığı konuşmada, Başkan Selvitopu’na bu etkinlik için teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Tuğba Tutucu ve Onur Karagözoğlu tarafından, Çanakkale Cephesi’ndeki askerlerin kaleme aldığı mektuplar seslendirildi