Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Atiba Sözleşme Uzattı

Spor Toto Süper Lig

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ta forma giyen Atiba’nın, sözleşme süresinin otomatik olarak 1 yıl daha uzadığı açıklandı.

Canlı iddaa oyna üzerinden takip edebileceğiniz Atiba Hutchinson’un, Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda sona eriyordu. Trabzonspor ile siyah beyazlıların oynadığı karşılaşmaya görev alan Atiba, 26. maçını doldurdu ve sözleşmesi 1 yıl daha otomatik olarak uzadı.

Kanalı oyuncu, sözleşmesinde bulunan 26 maç kuralını doldurduğu için 1 yıl daha kontratı uzarken, gelecek sezonda Beşiktaş’ın kadrosunda yer alacak. 2018-19 sezonunu 65 puanla 3. sırada tamamlayan Beşiktaş, gelecek sezon için transfer çalışmalarına da hız verdi.

İddaa analizleri üzerinden ulaşım sağlayabileceğiniz Beşiktaş’ta forma giyen Atiba Hutchinson, 8 Şubar 1983 Kanada doğumlu. 36 yaşındaki ön libero oyuncusu, ayrıca sağ bek ve orta sahanın merkezinde de görev alabiliyor.

Futbol kariyerine amatör olarak Brampton Braves takımında başlayan Atiba, PSV Eindhoven, Helsinborg, FC Kopenhag ve Östers IF gibi takımlarda forma giydi. Beşiktaş’a 2013 yılında katılan Atiba, şimdiye kadar siyah beyazlılar ile 221 maçta görev alırken, bu maçlarda 13 gol ve 17 asist üretti.

Yüksek Oranlı Kaçak Bahis sitesi Betsilin üzerinden ulaşabileceğiniz Atiba, 2018-19 sezonunda Beşiktaş ile 27 maça çıktı. Bu maçlarda 4 gol üreten Kanada’lı oyuncu ayrıca 2 asiste imza attı. Gelecek sezon da Beşiktaş’ın kadrosuna yer alacak olan Atiba’ya, ilerleyen zamanlarda takımda başka bir görev verilebileceği de ifade ediliyor.