Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bakım ve Temizlik Çalışmaları

  Bakım ve temizlik

 

Bakım ve temizlik çalışmaları oldukça kapsamlı hizmetlerdir. Bu hizmetler bina yada iş yerlerinin su deposu temizleme işlerinden arıtma ve ilaçlama işlerine kadar bir çok hizmeti kapsar. Firma temizlik ve arıtma hizmetlerinin yanı sıra doğal gaz ekipmanlarının bakımı ve çatı izolasyonu hizmeti veren bir firmadır. Firma sektörde 22 yıldır ihtiyaca yönelik hizmet veren deneyimli bir ekipten oluşmaktadır. Firma kombi bakımı, su deposu yalıtımı, su deposu temizliği, petek bakımı, çatı izolasyonu, kaydırmaz zemin hizmeti, enjeksiyon bakımı hizmeti ve su deposu izolasyon hizmeti verir. Firma yapılmasını istediğiniz hizmet doğrultusunda öncelikle sizi dinler ve akabinde pratik, uygun maliyetli ve zaman tasarrufu sağlayan ekibi ile sizlere kaliteli bir proje hazırlar.

Çatı İzolasyonu Hizmetleri

Çatılar evleri her türlü dış etkilerden koruyan yapılardır. Çatı izolasyonu binaları yağmur, rüzgar ve kar gibi doğa olaylarından korur ve binaların ömrünü uzatır. Teknolojinin gelişmesi ile binalarda ısı ve su yalıtımı gibi güvenlik tedbirleri artmıştır. Çatılara yapım aşamasında farklı izolasyon çeşitleri uygulanır. Çatı izolasyonu yapılırken çatılarda yer alan baca çıkıntıları, havalandırma yerleri özenle yapılmalıdır.

Firma çatı izolasyonunda profesyonel bir ekip ile hizmet verir. Yapılan bakım sonucunda binalar ilk günkü gibi kullanım konforu sağlar. Firmanın verdiği hizmet klasik, sandviç ve trapez çatı modelleri için uygundur. Yağmur ve kar yağışlarına karşı binalarda uygun koruma sağlar. Çatı izolasyon malzemesi olarak strafor, poliüretan maddeler, cam yünü, taş yünü gibi malzemeler kullanılır. Bununla birlikte firma su yalıtımında kullanılacak ürünler için gereken hassasiyeti göstererek doğru malzemeler seçer.

Bu sayede ev ve iş yerlerinin çatılarında uzun ve kaliteli kullanım imkanı elde edersiniz. Çatı izolasyonunda kullanılan malzeme kadar işçilik ve ustalık da çok önemlidir. Firmada çalışan çatı izolasyon işini yapan ustalar yıllarca sahada çalışmış tecrübeli ustalardır. Firmaya rahatlıkla güvenebilir ve hizmet alabilirsiniz. Çatı izolasyonu yapılırken kullanılan malzeme kesilme ve delinmelerden korunmalıdır.

Kombi Bakımı Hizmetleri

Kombiler montajlarının yapıldıkları ortamların ısıtılması ve sıcak su ihtiyacının karşılanması için kullanılan cihazlardır. Kombi bakımı performans kaybı olmaması ve enerji tasarrufu için önemlidir. Belli aralıklarla kombilerin bakımının yapılması yakıt tasarrufu sağladığı gibi performansını da arttırır. Kombi bakımında kombinin sıcak su boruları ve ısıveren kısımları kontrol edilir. Kombinin içi açılmalı ve tozlanan kısımları temizlenmelidir. Kombinin elektrik tesisatı kontrol edilerek yenilenmesi gereken yerler yenilenmelidir.

Kombinin boruları temizlenir ve gaz ayarı kontrol edilir. Yanma haznesi kontrol edilir ve gerekli ayarlamalar yapılır. Kombi bakımı ihmale gelmeyecek bir bakımdır. Firma bacalı kombi, klasik kombi ve yoğuşmalı kombi bakımı yapan bir firmadır. Kombi bakımlarının düzenli olarak yaptırılması kombinin büyük bir arıza açmadan önüne geçilmesini sağlar. Bunun için firma ile iletişime geçip randevu oluşturabilirsiniz. Firma bir yıl ücretsiz servis garantisi sağlar.

Petek Temizliği Hizmetleri

Petek temizliği kombi bakımı eşliğinde yapılan bir hizmettir. Kombiden randıman alabilmek için peteklere giden boruların temiz olması gerekir. Petek temizliği yapılmadığı zaman petekler ısınmaz veya yarıya kadar ısınır. Bunun yanında peteklerden kirli su sızıntısı oluşur. Tıkalı petek varsa kombi çalışmasına rağmen ev ısınmaz. Bu gibi sorunların oluşması halinde peteklerinizin temizlenmesi gerekiyor demektir. Düşük ayarda çalışan bir kombiden yüksek verim almak için peteklerin açık olması ve temizliğinin yapılmış olması gerekir.

Petek temizliği gelişi güzel yapılmaz. Temizlik esnasında bazı kimyasal maddeler kullanılarak derinlemesine temizlik yapılmalıdır. Peteklerin ısınması kombiden çıkan tek sıcak su boru hattı ile olur. Her peteğe ayrı bir boru hattı gitmez. Ana boru hattında oluşan tıkanıklık ısı kaybına neden olur. Tıkanmış petekler kombinizin ömrünü kısaltır ve faturanızı arttırır. Firma kaliteli ve evinizi kirletmeden petek temizliği hizmeti sunar. Petek temizliği uzman kişiler tarafından 45 dakika gibi kısa bir sürede yapılır. Yapılan işlem garantili ve güvenilirdir.

Kaydırmaz Zemin Hizmetleri

İş yeri kazalarının büyük çoğunluğu ıslak ve kaygan zeminlerde meydana gelir. Kaygan zeminlere bazı solüsyonlar uygulayarak kaymaz zemin elde edilebilir. Bu solüsyon plas anti slıp solüsyonudur. Bu solüsyon fayans, mermer, granit, karo, taş, beton, metal gibi birçok zemine uygulanabilir. Kaymaz zemin daha çok hastane, otel, alış veriş merkezi, fabrika, yemekhane, yüzme kursu ve en sık temizlenen tuvaletler gibi birçok yerde kullanılan bir zemindir. Solüsyon uygulanacak alanın deseninin ve görüntüsü bozmaz.

Hatta hiç fark edilmez. Kaymaz zemin hizmeti bir kaplama veya izolasyon hizmeti değildir. Solüsyon yüzeye sürülür ve ıslandığı zaman kabararak kaymayı önler. Firma tarafından kaymaz zemin hizmet metre kare başına hesaplanır. Kullanılan malzeme kaliteli olup çevreye ve insan sağlığına zarar vermez. Firma hizmet vermeden önce mutlaka demo çalışması uygular ve ona göre planlama yapar. Firmanın verdiği bu hizmeti almak ve randevu oluşturmak için firma ile görüşebilirsiniz.

Su Deposu İzolasyonu

Su deposu izolasyonu sık yapılan bir işlem değildir. Su deposunun kullanıldığı alanlar genellikle hastaneler, okullar, oteller, yurtlar gibi büyük yapılardır. Suyun depo edildiği bu alanlar mikropların üremeleri için en uygun alanlardır. Su depolarının içinde kalan su nemin etkisiyle birlikte yosun tutar ve suyun tadı acılaşır. Su depolarında çatlaklar ve kaçaklar olması halinde suyun içine yabancı maddeler karışabilir. Su sızıntılarının önlenmesi ve suyun temizliğinin sağlanması için su deposu izolasyonu büyük önem taşır. Su deposu izolasyonun da kullanılacak olan malzeme çeşidi önemlidir. Ancak malzeme kadar işlemi yapan usta ve işlem sırasında kullanılan cihazlarda önemlidir.

Firma su deposu izolasyonunu yaparken her detaya ve işçiliğe önem veren köklü bir firmadır. Firmada çalışan her usta alanında tecrübeli kişilerdir. İşlem uygulanmadan önce ayrıntılı olarak değerlendirme yapılır. Bu değerlendirme sonucunda hizmet verilir. İzolasyon işlemi bittikten sonra depo içi yıkanır ve temizlenir. Havalandırması yapıldıktan sonra teslim edilir. Yapılan her işlem rapor halinde hizmet alan kişiye sunulur. Firma profesyonel hizmet anlayışını benimseyen kaliteli ve güvenilir hizmetin adresi olup müşterileri için uygun fiyatlar sunar. Firmadan bu hizmeti satın almak isterseniz online sitesine giriş yaparak fiyat teklifi alabilirsiniz.

Enjeksiyon Hizmetleri

Binaların iskeletleri demirlerle sağlanır. İskeleti oluşturan bu demirler dış etkenlerden yeterince korunamadığı takdirde paslanmaya maruz kalırlar. Dolayısı ile deprem ya da sel gibi doğal afetlerde kopmalara bağlı olarak binaları taşıyamazlar ve binalar yıkılabilir. Söz konusu demirlerin aşınmaması için su ile temas etmemesi gerekir. Bina temellerinde su boşaltma işlemi yapılmasına rağmen bu işlem çok sağlıklı olmayabiliyor. Önemli olan enjeksiyon uygulamasıdır. Bu uygulama beton içine yapılır ve demirlerin paslanmasını önler. Enjeksiyon uygulama sisteminin birçok kullanım alanı vardır. Bunların başında su depoları, yüzme havuzları, taş ocakları ve inşaat alanları gelir.

Firma enjeksiyon uygulama hizmeti sunan bir firmadır. Uygulamadan önce bir takım hazırlık ve keşif çalışmaları yapılır. Binalarda ki kılcal çatlaklar için poliüretan enjeksiyon uygulanır. Poliüretan madde su sızdırmaz özelliği ve her hava koşuluna uygun olarak kullanım sağladığı için firma tarafından sıklıkla kullanılır. Firma deneyimli personelleri ile her yapıya uygun enjeksiyon hizmeti verir. Firma müşteri güvenini çalışma prensibi edinen ve deneyimli ekibi ile hizmet veren bir firmadır.