Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

DALAMAN KAŞ TRANSFERLERİ ÖNERİ

  Özel karayolu taşımacılığı

 

Özel karayolu taşımacılığı ile seyahat etmekten keyif almanızı sağlayan Vikings Transfer Profesyonel Dalaman Havalimanı Transfer Hizmetleri konfor ve güvenliği bir arada sunuyor. Dalaman havaalanından şoför ile özel araç transferleri sunan firma online rezervasyon imkanı ile uygun fiyata ulaşım hizmeti sunuyor. Son derece lüks ve klimalı araçlarla yolculuk eden misafirler Muğla içi transfer hizmetleri ile konfor dolu bir yolculuk geçiriyor.

Tanımadığınız Kişilerle Aynı Araca Binmek Zorunda Değilsiniz

Vikings Transfer Profesyonel Dalaman Havalimanı Transfer Hizmetleri bünyesinde bulunan transfer araçları birçok farklı şekilde rezerve edilebilir. Tek başına seyahat edenler veya 16 kişiye kadar grup halinde yolculuk edenler, özel araçlarla konforlu bir yolculuk yapabilirler. Bu sayede tanımadığı kişilerle aynı aracı paylaşmak zorunda kalmazlar. Vikings Transfer Profesyonel Dalaman Havalimanı Transfer Hizmetleri kapsamında fiyatlar kişi başı değil, transfer arabaları için sabittir. Bu nedenle eğer toplu taşıma ücretlerinden bile daha uygun fiyata yolculuk etmek isteyenler aynı lokasyona giden diğer insanlarla anlaşarak transfer ücretini bölüşebilirler. Böylelikle 2 saat 15 dakikalık yolculuk hem lüks özel arabalarla sürer hem de ödenen ücret bütçenizi sarsmaz.

Kapıdan Kapıya Servis İmkanı

Dalaman Havalimanı Kaş Transfer hizmetleri kapıdan kapıyadır. Sürücünüz sizi rezervasyon talebinizde belirttiğiniz adrese götürecektir. Paylaşılan aktarım rezervasyonu yapmadığınız sürece yabancılarla aynı araca binmezsiniz. Aracın sadece size özel olmasını istiyorsanız özel bir araç rezervasyonu yapabilirsiniz. Özellikle kalabalık gruplar ve aileler için ideal bir seçenek olan Dalaman Havalimanı Kaş Transfer hizmetleri, araç başına ödeme aldıkları için fiyat olarak uyguna gelir. Çünkü; özel araçlarla transfer 5 kişilik bir ailenin 148 kilometrelik bir yol için ödeyeceği toplu taşıma ücretinden daha uygundur. Konforu seven ve lüks içinde seyahat etmek isteyenler de bu hizmetten yararlanabilir.

Anında Rezervasyon Onayı

Transfer ücretlerine tüm hizmetler dahildir. Rezervasyon onay e-postanızda gösterilen fiyat, rezervasyon yapılan araç, profesyonel sürücü, yakıt ücretleri, karşılama ve selamlama ve kapıdan kapıya Dalaman Havalimanı Kaş Transfer hizmeti kapsamındadır. Kendini özel hissetmek isteyenler ve konforundan vazgeçmek istemeyenler bu fırsattan yararlanabilir. He sektörde olduğu gibi, transfer sektöründe araç filosu sınırlı sayıda olduğundan rezervasyonunuzu yolculuk tarihiniz kesinleştiğinde hemen yaptırabilirsiniz. Erken rezervasyon yaptırmanız durumunda kampanyalardan yararlanarak çok daha uygun fiyatlara transfer hizmetlerinden faydalanmanız da mümkündür. Dalaman havalimanı Göcek transfer hizmetlerinde ödemeler tamamen esnektir ve rezervasyon modülünde verilen kredi kartına peşin fiyatına ya da seyahatin yapıldığı gün şoföre nakit veya kredi kartı ile yapılabilir. Ödemelerle ilgili herhangi bir tercihiniz varsa, lütfen rezervasyon modülünün yorumlar ve talimatlar bölümüne girerek isteğiniz talebi aktarabilirsiniz.

Ön Provizyon Yeterli

Otel ve diğer birçok seyahat hizmeti gibi Dalaman havalimanı Göcek transfer hizmetleri için de
ödemenin nakit olarak yapılması durumunda rezervasyonunuzu garanti altına almak için geçerli bir kredi kartına ihtiyaç olabilir. Bir ödeme makbuzu veya faturaya ihtiyacınız varsa, Dalaman havalimanı Göcek transfer firmasından talep edebilirsiniz. Transfer servislerinde verilen fiyatlar birçok hizmeti kapsama alanı altına alır. Sağlanan hizmetlerden memnun kalmazsanız dönüş yolculuğunuzda farklı bir şoförü tercih edebilirsiniz. Şoförünüz sizi çıkış noktanızdan alıp havaalanına ulaştırmak için en kısa sürede en güvenli yolculuğun gerçekleşmesini sağlayacaktır.