Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Diyet Yemek Servisi Fedbox Adından Sıkça Söz Ettiriyor

Sağlıklı beslenmenin en önemli

Sağlıklı beslenmenin en önemli unsurlarının başında ana ve ara öğünlerimiz gelmektedir. Öğün saatlerine dikkat etmek, sağlıklı beslenme düzenimize katkı sağlamaktadır. Ne yazık ki iş yaşamındaki yoğunluk, stres faktörlerinden kaynaklı olarak beslenme düzeninde aksaklıklar oluşmaktadır. Çoğu zaman ara öğünlerimizi atlama, iş yaşamına bağlı olarak ana öğünlerimizde zararlı besinleri tüketmemize neden olmaktadır.

Tükettiğimiz fastfood gibi zararlı besinler, hızlı kilo almamıza ve çeşitli hastalıklara yakalanmamıza, iş yaşamında odaklanma, halsizlik problemlerine neden olmaktadır. Aynı zamanda öğünlerin atlanmasından kaynaklı yemek atakları, tatlı krizleri, tek seferde çok fazla öğün tüketimi görülmektedir. Aslında, günümüzde yaygın olarak gözüken diyabet, hipertansiyon gibi hastalıkların en önemli nedenlerinden biri de sağlıksız beslenmedir.

Sağlıklı bir yaşam için düzenli ve sağlıklı beslenme şarttır. Bu noktada diyet yemek servisi sağlıklı beslenmenize ve öğünlerinizi düzenli şekilde tüketmenize kolaylık sağlamaktadır.

Diyet yaparken en çok zorlanılan noktalardan biri evde diyet listelerinin gramlarını, kalorileri doğru ayarlayamamaktır. Diyet yemek servisiyle, doğru porsiyonda, ihtiyaç duyulan kaloride, sağlıklı pişirme teknikleriyle besinler hazırlandığı için diyetinize tam anlamıyla uyum sağlamış olacaksınız.

Diyetisyen eşliğinde, sağlıklı beslenme ilkeleri doğrultusunda kalorilerin hesabıyla sunulan diyet sayesinde, vücudunuzun ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde, yaşam standartlarınıza uygun, hem sağlıklı hem de dengeli beslenmiş olacaksınız.

Öğünlerde yeterli karbonhidrat, protein, yağ, vitamin ve mineral dengesini sağlayan yiyeceklerle besin çeşitliliğinizi sağlamış olacak aynı zamanda da Fedbox’ın sürekli olarak değişen menü seçenekleriyle diyetinizi keyifli hale getireceksiniz.

Fedbox Diyet Yemek Servisinin Avantajları

 

  • Günlük menüler kişinin kalori ihtiyacına göre planmış ve öğünlere dengeli bir şekilde dağıtılmıştır. Yeterli ve dengeli beslenme ile kişilerin sağlığının korunması hedeflenmektedir.

 

  • Öğünler sağlıklı beslenme prensibinde hiçbir katkı maddesi kullanılmadan hazırlanmaktadır.

 

  • Porsiyon kontrolü sağlayarak, yeterli ve dengeli öğünler sayesinde kilo kaybı ve sağlıklı kilo yönetiminin sağlanmasına katkıda bulunmaktadır.

 

  • Yoğunluk veya başka sebeplerle gıda alışverişi yapacak ve yemek hazırlayacak zaman bulamayan kişiler için kolaylık sağlamaktadır. Paketlerin kapıya teslim olması, ayrıca evden çıkamayan engelli ve yaşlı bireyler için de kolaylık sağlamaktadır.

 

  • Fedboxta 60 gün boyunca farklı yemek seçeneklerinin olması ve 60 gün boyunca bir yediğinizi bir daha yemeyeceğinizden size birçok yemek seçeneği ve alternatifleri ile çeşitlilik içeren sağlıklı menüler sunulmaktadır. Bu durum diyetten sıkılmanın önüne geçip keyif almanızı sağlayacaktır.

 

  • Zamandan tasarruf sağlanmasına katkıda bulunmaktadır.

 

  • Her öğün ayrı paketlerde muhafaza edildiğinden, kişilerin gün içinde tüketeceği yemeklerini yanında taşıma imkânı bulunmaktadır.