Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Halı Temizleme Antalya

Halılar, evlerimizin vazgeçilmez ürünleri

Halılar, evlerimizin vazgeçilmez ürünleri arasında yer alır. Öyle ki çoğu zaman soğuk zemin ile temas etmemizi önleyecek olan bu ürünler, bizleri birçok hastalıktan da korumaktadır. Bu nedenle evlerimizde daima kullanmış olduğumuz halıların temiz olmasına dikkat etmekte fayda olacaktır. Halı, kilim vb. gibi zemin kapatıcı ürünler kullanıma bağlı olarak zaman içerisinde bakteri ve toz kalıntıları oluşturmaya başlar. Bu bakteri ve de toz kalıntıları sanıldığı kadar da kolay temizlenmemektedir. Daha sağlıklı ve daha temiz halılara sahip olmak için elbette ki en önemli ihtiyacınız profesyonel makineler olacak. Çünkü halı ve kilimlerin yüzeylerinde yer alan bakteri ve toz kalıntılarını evde yapılan işlemlerle yok etmek neredeyse imkânsız! halı temizleme esnasında uygulanacak adımlar kadar kullanılacak olan malzemelerin de büyük bir önem taşıdığını unutmamakta fayda olacaktır.

Antalya Halı Temizleme

Halı yıkama firmaları sağlıklı ve uzun ömürlü halılara sahip olmak için en büyük ihtiyaçlar arasında yer alırlar. Özellikle de temizlik konusunda hassas olanlar için bu alanda hizmet veren kurumlar son derece önemli olacaktır. Bilindiği gibi halı yıkama işlemlerine başlamadan önce yıkama ve arıtma konusunda uzman olan kişiler tarafından dezenfektasyon ve toz alma işlemi gerçekleştirilmektedir. Akabinde ise yıkama aşamasına geçmeden leke kontrolü sağlanır. Eğer çıkması zor bir leke tespit edilirse öncelikle özel malzemeler ile halılar inatçı lekelerinden arındırılarak daha sağlıklı hale getirilecektir.

Toz alma işlemi özel tasarlanmış makineler ile yapılır. Kullanılan makinelerin yüksek çırpma ve de titreşim özelliği de bulunduğundan, halılarda en ufak toz kırıntısı kalma durumu kesinlikle söz konusu olmayacaktır. Halılarınız tozlardan arındıktan sonra ise yumuşatma işlemine tabi tutulur. Akabinde ise ultraviyole ışınlar, ozonla hazırlanmış solüsyonlarla birlikte yıkama işlemi tamamlanacaktır. Halılar kurutulma sürecinde de yine özenle hijyenik hale getirilmiş ortamlara serilmektedir. Tüm işlemlerin bitmesiyle birlikte özenle paketlenen halılar adreslere kadar itinayla teslim edilir. antalya halı temizleme firmaları açısından zengin seçeneklere sahip bir kenttir. Ancak bu tür ihtiyaçlarda işini hakkıyla ve özenle yapan firmaları tercih etmek çok daha doğru olacaktır.