• DOLAR
    5,9291
    %0,21
  • EURO
    6,5452
    %0,23
  • ALTIN
    282,89
    %0,41
  • BIST
    95.258
    %1,36
İngiltere Konsolosluğu Sporcular için İngiltere Çalışma Vizesi Şartları

İngiltere Konsolosluğu Sporcular için İngiltere Çalışma Vizesi Şartları

İngiltere’de profesyonel sporcu olarak çalışmak isteyen kişilerin İngiltere Konsolosluğu nezdinde yapacakları Sporcular için İngiltere Çalışma Vizesi başvurusundan olumlu sonuç alabilmek için puan bazlı sistemden 50 puan sağlamaları gerekmektedir. CSS Legal uzmanları ile yürütülen vize işlemlerindeki en önemli fark, danışanların prosedürler ile ilgili tüm konularda detaylıca bilgilendirilmesidir.

Bu vizeyi alabilmek için İngiltere’de sporcu olarak profesyonel anlamda çalışma hayatı isteyen kişiler bazı şartları sağlamalıdır. Kişiler ancak bu şartları sağlayabildikleri takdirde bu İngiltere vizesine başvuru yapmaya hak kazanırlar.

Bu vize türünün başvuru şartlarından ilkinde başvuru sahibinin puan bazlı sistemden 50 Puan toplayabilmesi gerekmektedir. Başvuru sırasında İngiltere’deki işveren tarafından çıkartılan Sponsorluk Sertifikası konsolosluk yetkililerine sunulduğunda 50 puan sağlanmış olacaktır. Ancak şu unutulmamalıdır ki sporcular için İngiltere Çalışma Vizesi ile İngiltere’ye giden kişiler Sponsorluk Sertifikası (Certificate of Sponsorship, CoS) aldıkları kurumdan başka bir yerde çalışamazlar. CSS Legal şikayet edilen İngiltere’nin vize vermedeki zorlayıcı şartlarına karşı müşterilerine bilinmesi gereken tüm bilgileri verir ve sağlıklı bir başvuru dosyası hazırlanmasında önemli bir rol oynar.

Bu İngiltere vizesi türüne başvurmak isteyen kişilerde 50 puanı sağlamanın yanı sıra İngilizce dil bilgisi ve maddi yeterlilik şartlarının da yerine getirilmesi gerekir. İngilizce yeterliliğin sağlanabilmesi için başvuru sahibinin A1 seviyesinde İngilizce bildiğini IELTS Life Skills veya IELTS for UKVI sınavlarından biri ile ya da Trinity College London’ın ilgili sınavından geçtiğini göstererek ispatlaması gerekir. İngiltere’de eğitim almak, üniversite ya da mesleki eğitimlere katılmak için Student Portal International ile görüşerek uzmanlardan detaylı bilgi alınabilir.

Sporcular için İngiltere çalışma vizesi başvurularında maddi şartın sağlanması için ise bu vize türüyle İngiltere’ye gidenlerin öncelikle devlet sosyal yardımı almayacaklarını göstermeleri gerekir. Bunun için de başvuru sahibi £945 miktarında bir birikimi başvuru yapmadan önce en az 90 gün boyunca banka hesabında tutmalıdır. Bunlara ek olarak başvuru sahibinin 16 yaşın üzerinde olması gerektiğine de dikkat etmek gerekir. CSS Legal yorum ve analiz gerektiren İngiltere vizesi başvuru şartları konusunda müşterilerine en iyi dosyayı hazırlayarak vize reddi alma ihtimalini en aza düşürmektedir.

İngiltere’de çalışmak üzere sporcuların başvuru yapacağı bu İngiltere çalışma vizesi başvuruları için oluşturulacak dosyanın kişiye özgü bir şekilde hazırlanması gerekir. Bu nedenle vize başvuruları için vize danışmanlığı almak başvuru sahibine oldukça yarar sağlayacaktır. CSS Legal danışmanlık müşterilerinin karşılaşabilecekleri olumsuzluklara karşı (vize reddi veya başvuru yasağı vb.) maddi kayba uğramamaları için elinden geleni yapan profesyonel bir danışmanlık şirketidir.

CSS Müşavirlik, 2006’dan bu yana İngiltere vizesi alanında hizmet veren ve Londra, Ankara, İstanbul, İzmir ve Gaziantep ofisleri ile Türkiye ve İngiltere’de başvuru sahiplerine hizmet sunmakta olan bir danışmanlık şirketidir. Ayrıca İngiltere vizesiİngiltere Ankara Anlaşması Vizesi ve İngiltere Vizesi Reddine İtiraz (İdari İtiraz ve İtiraz Kapsamlı Yeniden Değerlendirilme Başvurusu) başvurularında uzmanlaşmış CSS & Co Legal Services ile iletişime geçilerek İngiltere göçmenlik mevzuatı ve uygulamaları alanında tecrübeli uzmanlarla birlikte vize işlemleri yürütülebilecektir.

Sosyal Medyada Paylaşın:
İlginizi Çekebilir

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

BİRDE BUNLARA BAKIN

Düşüncelerinizi bizimle paylaşırmısınız ?