Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İngiltere Öğrenciler İçin Vize

  Bir kursta ya

 

Bir kursta ya da bağımsız bir okulda eğitim görmeye başlamanız, okul ya da kolej dil şartlarını yerine getirmeniz ve eğitim ve yaşam masraflarınızı karşılayabileceğinizi kanıtlamanız durumunda, İngiltere öğrenci vizesi için başvurabilirsiniz. 6 aydan daha uzun süredir İngiltere öğrenci vizesiyle çalışıyorsanız, İngiltere Yerleşim Vizesi için başvurmanız gerekir.

Bir Akraba veya Ortağa Katılmak İçin İngiltere Vize Başvurusu

İngiltere’de bir çalışma veya öğrenci vizesiyle yaşıyorsanız, belirli akrabaların katılımı için başvuruda bulunabilirsiniz. AB / EFTA vatandaşları ve İngiltere’de daimi ikamet edenler, Birleşik Krallık aile vizesi kullanan aile üyeleri tarafından birleştirilebilir.

İngiliz Vatandaşlığı veya Birleşik Krallık Daimi İkamet Başvurusunda Bulunmak

Birleşik Krallık’taki AB / EFTA vatandaşı olmayanlar, belirli kriterleri yerine getirmeleri durumunda Birleşik Krallık’ta en az 5 yıl yaşadıktan sonra kalıcı İngiltere Yerleşim Vizesi için veya tam Birleşik Krallık vatandaşlığı için başvurabilirler.

İngiltere Vize Uzantıları

Bazı İngiltere vizeleri (çalışma vizeleri, aile vizeleri, bazı kısa süreli vizeler) İngiltere vize başvurusu için başvuruda bulunmanıza izin verir. İngiltere vize uzatması için uygunsanız, mevcut İngiltere vizenizin süresi dolmadan önce başvuru yapmanız gerekir. Bu çevrimiçi olarak ya da İngiltere vizesi Premium servis merkezinde yapılabilir. İngiltere Vizeleri ve Göçmenlik web sitesinde İngiltere vizenizin uzatılması için uygun olup olmadığınızı kontrol edebilirsiniz.

Yerleşim vizeleri ve İngiltere’de oturum izni almak ile ilgili tüm merak ettikleriniz için bize ulaşabilirsiniz.