Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Moda Ala Sonbahar-Kış modasının en trend kombin önerileri

Moda Ala CEO’su Kadim

Moda Ala CEO’su Kadim Kumru 2021 kış modasında trençkotlar, süveterler, ikili takımlar , bol pantolonlar,kaşe kabanalar,pamuksu doku ceketler, ile tesettür giyimde sonbahar kış sezonuna yön veren Moda Ala zengin ürünleri ile sektörde öncüluk etmeye devam ediyor.

Moda Ala CEO’su Kadim Kumru 70’li yılların en trend, mevsim geçişlerinin en stil parçası trençkotlar bu sezon da bomba gibi düşüyor gardıroplarımıza! Geçmişten günümüze, sokak modasından defilelere uzanan yolculuğunda dünyaca ünlü isimlerin  kombinlerinin kilit parçası olan trençkotları biz de onlardan ilham alarak kombinlerinize satışa sunduk.

OVERSİZE PALTOLAR

Moda Ala olarak en çok tercih edilenlerin arasında ,Salaş, rahat ve güçlü bir duruşa sahip parçası oversize paltolar stilinizin imzası olmaya hedefliyoruz.
Retronun sofistike ve çağdaş dokunuşlarla yeni bir stile büründüğü, vücudunuzu kaplayan tesettür giyimde önemlı bir detay olan  uzun paltolar sayesinde hem soğuk kış günlerini sımsıcak geçirecek hem iddialı stilinizle son derece frapan bir görünüm elde edilmesini sağlıyoruz.

Moda Ala olarak Triko Takımları ile ,Eşofmanların ve rahat giyimin öne çıktığı son yıllarda bu senenin en trend parçalarından biri de hem rahatlığı hem zahmetsiz şıklığı bir arada sunmasıyla triko takımlar oluyor. Moda Ala CEO’su Kadim Kumru İçinde bulunduğumuz bu sonbahar  günlerinde elbiselerden her parçada kendine yer bulan triko sonbahar  kış sezonunda da popülerliğini korumaya devam edecek. Moda Ala en çok tesettürde tercih edilen Tek parçalar ile kusursuz bir görünüme kavuşacağınız triko takımlar ile adeta nokta atışı yapmayı hedeflıyor.