Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

YATAK ODASI MOBİLYA BİLEŞENLERİ

Ömrümüzün düşündüğümüzden çok daha

Ömrümüzün düşündüğümüzden çok daha fazlasını uyuyarak geçiriyoruz. Ortalama insan ömrünü 79 yıl kabul edersek, bunun 35 yılı sadece uykudan oluşuyor. Ve bu uykuda geçen 35 yılın ise 7 yılı uyumaya çalışmak ile geçiyor. Söz konusu istatistikler bir araya getirildiğinde ömrümüzün yarısı bazen çok da önemsemediğimiz yatak odamızda geçiyor desek yanlış olmaz. Peki, farkında olmadan vaktimizin çoğunu harcadığımız yatak odasındaki mobilyaları seçerken kriterlerimiz neler? Seçim esnasında gereken özeni ve gösteriyor muyuz?

Yatak odasını incelemeye odanın temel öğesi olan karyoladan başlayalım.  Öncelikle tercih ettiğiniz karyolanın ihtiyacınıza göre tabi ki tek veya çift kişilik olmasına karar vermelisiniz. Ardından kullanmak istediğiniz karyolanın boyutunu kendi fiziksel özellikleriniz ile odanızın ölçülerine uygun olacak şekilde belirlemelisiniz. Genel itibariyle klasik dikdörtgen bazalar tercih edilmesine rağmen yenilik arayanlar için tasarım daire şeklinde de bazalar bulabileceğinizi unutmayın. Ayrıca seçiminizde göz önünde bulunduracağınız diğer konu ise karyolanızda baza isteyip istemediğinizdir. Eğer eviniz ve yatak odanız küçük ise bazanın size sağlayacağı depolama alanı karyolaya alternatif bir seçim olabilir. Yorgan, yastık, çarşaf ve nevresim gibi eşyalarınızı bazanın altına koyarak küçük mekânlarda yerden tasarrufu edebilirsiniz. Karyola mı baza mı arasındaki seçimi yaptıktan sonra tabi ki alacağınız yatağın boyutunu da ona göre tercih etmek zorundasınız.

Keşke yatak odası sadece karyola ve yataktan ibaret olsa! Oda ne kadar küçük olursa olsun özellikle kadınlar için yatak odası aynı zamanda giysi odasıdır diyebiliriz. Her sabah ne giyeceğinize karar vermek için gardırobu açtığınızda, karar verebilmek sahip olduğunuz seçeneklerin göze hitap edecek şekilde sunulmasını kim istemez ki! Seçenekler arasında yaşanan zorluğun sebebi çoğu zaman seçeneklerin çok olması ve kararsızlık ile eşleştirilir. Ancak sadece kararsızlık deyip geçmek yeterli olmayabilir. Belki de sorun siz de değil sahip olduğunuz gardırobunuzdadır. Gardırobumuzu açtığımızda giysilerimizin hepsinin bir arada ve sanki mağazada gibi sunulduğunu görmek hepimizi sevindirir. İşte tam da bu yüzden kendimizi mutlu ve rahat hissedebilmek için gardırop seçerken kullanışlı olmasına ve ihtiyacımıza uygun bir tercih olmasına özen göstermeliyiz. Bu konuda size umduğunuzdan daha fazla alternatif sunan https://www.sitelermobilya.org/ sitesini mutlaka ziyaret etmelisiniz.

Uykumuzu aldık, istediğimiz kıyafeti de bulup giydikten sonra yatak odasını oluşturan diğer bir element makyaj masası ve sandalyesine geliyoruz. Güzel görünmek herkesin hakkı kadınlar güne kendini iyi hissedeceği makyajı yapıp başlamak ister. Ama sadece kadınlar mı ayna karşısında güne iyi başlamak ister. Anlaşılmaktadır ki ortak kullanım için ideal bir makyaj masası seçimi güne güzel başlamak için hem kadınlar hem de erkekler için önemlidir.

Kullanım için yaptığımız doğru karyola, gardırop ve makyaj masası seçiminden sonra detaylara girersek yatak odasının olmazsa olmaz aksesuarı avizeden bahsetmeden olmaz. Ömrümüzün çok büyük bir bölümünü geçirdiğimiz yatak odasında hangi tür avize kullandığımız aslında karakterimiz, zevkimiz ve odanın dekorasyonu için en temel ipucunu vermektedir. İşte bu kadar önemli olan bu aksesuarın yatak odası için ne kadar önemli olduğunu öğrenmek isterseniz https://www.sitelermobilya.org/yatak-odasi-aydinlatmasi-nasil-olmali sayfasını incelemelisiniz.