Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

AĞRILARINIZDAN KURTULMAK İÇİN SERVET HARCAMAYIN!

Merhaba değerli okuyucularım, bu

Merhaba değerli okuyucularım, bu haftaki yazımda size yeni tanıştığım ve de tanışmaktan onur duyduğum pırıl pırıl bir doktordan bahsedeceğim. Doktorun adı Canberk Gül.

Canberk Bey’i tanıma hikayemiz şu şekilde oldu; önemli bir firmada üst düzey yönetici olan dostum Hikmet Bey’in 10 seneyi aşkın bel fıtığı şikayeti vardı. Bazı zamanlar o kadar ağrısı oluyordu ki yürümeyi geçtim yataktan bile kımıldayamıyordu. Şimdiye kadar gitmediği profesör, denemediği yöntem kalmamıştı. Kendisinin dediğine göre bu beladan kurtulabilmek için toplamda 200.000 tl nin üzerinde para harcamıştı. Evet yanlış duymadınız 200.000! Sonra youtube da Canberk Gül diye genç bir fizik tedavi uzmanı bulmuş, sonrasında beraber de izledik, hayatımızda görmediğimiz şeylere şahit olduk. Bel ve boyun fıtığı patlamış, ağrıdan kıvranıp herkesin ameliyat önerdiği, omuz kasları kopmuş kolunu kaldıramayan, diz ağrısı ve kireçlenmesi nedeniyle uzun süredir tekerlekli sandalyeye mahkum olmuş ve daha birçok şiddetli ağrısı olan hastalar doktorun yaptığı tek bir iğneyle sadece 1 dakika sonra tamamen düzeliyordu. İlk başta açıkçası inanmadık, hastalar tanıdıktır falan diye düşündük ama çıkmayan candan ümit kesilmez diye düşünüp dostum Servet ile İzmir’in yolunu tuttuk.

Dr. Canberk Bey’in hasta baktığı kliniğine gittiğimizde ikinci şokumuzu yaşadık. Birçok ünlü doktorun kliniklerine giden birisi olarak ben hayatımda bu kadar kalabalık bir merkez görmedim. Kliniğe baktığımda devlet hastanesi hissi uyandı bende. 3 tane yardımcısı var zaten onlar karşıladı bizi. Sessizce bir köşeye oturduk ve izlemeye başladık. Yanımdaki Duygu isminde genç bir hanımefendiyle tanıştım ve de kendisiyle sohbet etmeye başladık. Duygu Hanım’ın annesi ağır kireçlenmeden dolayı 6 senedir yürüyemiyormuş ve de tekerlekli sandalye ile ihtiyaçlarını giderebiliyormuş artık. Canberk beyi görmüş internette tesadüfen, Belçika’dan atlamış İzmir’e gelmişler. Şimdiye kadar yurtiçi ve yurtdışında 20’nin üzerinde doktora başvurmuşlar ve de hepsi genel olarak ameliyat önermiş. Duygu hanım’ın annesi iyileşsin diye şimdiye kadar harcadığı total miktar ise 50.000 euronun üzerindeymiş. Para umrumda değil, yeter ki annem destekle de olsa birazcık yürüyebilsin başka bir isteğim yok diyor kendisi, çünkü teyze eve kapanmış ve depresyona girmiş bu ağrılar yüzünden. Sıra teyzeye geldiğinde merakla teyze nasıl olacak acaba diye düşünürken teyze odadan pat diye yürüyerek çıktı, hem de desteksiz! Gözlerime inanamadım daha 5 dakika önce tekerlekli sandalyede olan teyze yürüyordu. Teyze ağlamaya başladı mutluluktan birden. Servetle beni bir heyecan sardı. Teyzeyi öyle görünce umudunun arttığını hissediyordum dostumun. Randevu saatimizden yaklaşık 2 saat sonra Canberk Bey’in odasına girebilmiştik en sonunda. İlk izlenimim; işinde kendine güvenen, kendinden emin ve sempatik bir hali vardı. Bir de yüksek bir enerjisi, sanki bir aurası vardı ve de bizi etkisi altına aldı hemencecik. Dostumu muayene masasına yatırıp uzun uzun muayene etti ve de sonrasında dostuma kendisini iyileştirebileceğini söyledi. Teyzeyi görmesem inanmakta güçlük çekerdim ama teyzeyi gördükten sonra ben de inanmaya başladım bu pırıl pırıl genç arkadaşa. Daha önce tedavi ettiği hastaları gösterdi bize sonrasında. Hakikaten Servet’ten durumu çok daha kötü birçok hastayı iyileştirdiğini gördük. Kendisi daha önce Amerika ve Hollanda’da dünyanın en iyi merkezlerinde ağrı üzerine uzun süre eğitim almış ve sonrasında kendi enjeksiyon metodunu geliştirmiş. Bu metodu kendisi bulup dünyada başka hiç kimse yapamadığından bu kadar hasta geliyormuş. Zaten masasının arkasındaki duvar aldığı eğitimler ve ünlülerin fotoğraflarıyla doluydu. Hikmet’e de bu iğneden yaptı. Göz ucuyla meraktan yaptığı yerlere baktım, çok değişik yerlere yaptığını farkettim. Kadavralar üzerinde de baya çalıştığını öğrendik sonradan.

Hikmete enjeksiyonu yaptıktan 1-2 dk sonra dostumu kaldırıp yürüttü ve de zorlandığı bazı hareketleri yapmasını istedi. Hikmet bile kendine inanamıyordu çünkü dostum öne eğilemezdi normalde, şimdi elleri yere değiyordu neredeyse ve de hiç ağrısı yoktu. Canberk Beye normal geliyordu bu durum, ama ben hayatımda ilk defa böyle bir şeye şahit olmuştum ve de ülkemiz adına gurur duydum açıkçası.

Akıl yaşta değil baştadır diye boşuna dememişler, 32 yaşındaki bu genç doktor yıllardır birçok profesörün yapamadığı tedaviyi 5 dakikada yapmıştı. Dostum Hikmet iyileşince mutluluktan ne yapacağını bilemedi ve de doktora sarılıverdi birden.

Canberk Bey değişik bir şey yapmış ve hastalarıyla tedavi sonrası hatıra fotoğrafı çektiriyor. Sonrasında da fotoğrafı hemencecik çıkarttırıp imzalıyor kendisi. Hatıra köşesinin üstündeki yazı çok manidardı.

AĞRIYA SON HATIRASI

Bu yazıyı neden yazdığımı soracak olursanız, ülkemizde ameliyat olsa dahi ağrıları geçmeyen belki binlerce, milyonlarca hasta var. Böyle mükemmel bir doktorun ülkemizde olduğundan haberdar olun istedim.

Bu genç kardeşimin bir de youtube kanalı var, onu da sizlerle paylaşmak istiyorum umarım ağrıları olan vatandaşlarımıza faydası olur. Sevgilerimle, Haftaya yeni bir yazıyla görüşmek dileğiyle.
Şimdilik sağlıcakla kalın.


Doktorumuz Canberk Gül’ün Youtube Kanalı: https://www.youtube.com/channel/UCTPCrjM6Gdd7KbugI4p_mVA

bel fıtığı ağrısı ameliyatsız tedavi, boyun fıtığı ağrısı ameliyatsız tedavi, diz kireçlenmesi ağrısı ameliyatsız tedavi, en iyi fizik tedavi doktoru İzmir, Bel ve boyun fıtığı belirtileri nelerdir, bel fıtığı, boyun fıtığı, diz ağrısı, kalça ağrısı, omuz ağrısı, boyun fıtığı belirtileri, bel fıtığı belirtileri, diz kapağı ağrısı, bel ağrısı, bel fıtığı egzersizleri,