Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Lenf Drenaj Ödem Tedavisi

Lenf ödem; vücudumuzda bulunan lenf sisteminin fonksiyonel veya yapısal olarak herhangi bir sorundan dolayı etkin bir şekilde çalışamamasının sonucunda meydana gelen son derece…

Lenf ödem; vücudumuzda bulunan

Lenf ödem; vücudumuzda bulunan lenf sisteminin fonksiyonel veya yapısal olarak herhangi bir sorundan dolayı etkin bir şekilde çalışamamasının sonucunda meydana gelen son derece ciddi, uzun süre devam eden ve kesinlikle tedavi edilmesi gereken bir hastalıktır. Bu hastalık lenf sıvısı birikmesine yol açar.

Maya Estetik ve Tedavi

Maya Estetik yıllardır müşterilerine yıllardır sağlıklı kaliteli ve güvenilir bir hizmet vermektedir. Maya estetik fransız askısı, fokuslu ultrasyon, karın germe, göz kapağı estetiği, burun estetiği gibi pek çok tedavi çeşitleri yanında hastalarına aynı zamanda lenf drenaj ödem tedavisi de uygulamaktadır. https://www.mayaestetik.com/ internet adresi üzerinden Maya Estetik sitesine online olarak ulaşabilirsiniz. Günümüzde bu tedaviye yönelik çeşitli pek çok tedavi geliştirilmiştir.

Bu tedavi yöntemlerinden en iyi ve en sağlıklı sonuç veren en etkili olarak kabul edilen yöntem kompleks boşaltıcı tedavi ismi ile de bilinen el ile uygulanan lenf drenaj ödem tedavisi yöntemidir. Bu tedavi lenf drenajını, lenf sistemi için çeşitli yöntemleri içeren biraz karışık bir tedavi yöntemidir. Bu çeşitli yöntemlerden bazıları lenf sistemine yönelik spesifik egzersizleri, kişisel bakım ve çorap uygulama yöntemleri olarak sıralanabilir.

Kimler Bu Tedaviden Faydalanabilir

Lenf sisteminin doğumsal yapısal bozukluğu, kronik venöz yetmezlik, ameliyat veya travma sonrası ödem, lipödem, skleroderma, sudeck sendromu, prostat ve iç organ cerrahileri, meme kanseri operasyonları sonrasında vücudunda ödem oluşan kişiler bu tedavi yönteminden faydalanabilirler.

Eğer bu rahatsızlık tedavi edilmezse ödem oluştuğu için oluşan uzuvlarda ağırlık hissi oluşur. Ödem miktarı artacağından dolayı kişide hareket kısıtlıkları meydana gelebilir. Ayrıca cilt renginde de bozulmalar gözlenebilir. Eğer tedavi edilmezse halk arasında fil hastalığı adı verilen Lymphaticus Elephantias sendromu meydana gelir.