Galatasaray, Süper Lig’in 29. haftasında Başakşehir’i 2-0 mağlup etti ve liderliği devraldı. Sarı kırmızılıların galibiyet golü Mariano ve Adebayor’dan (K.K) geldi.
Galatasaray, Süper Lig’in 29. haftasında Başakşehir’i 2-0 mağlup etti ve liderliği devraldı. Sarı kırmızılıların galibiyet golü Mariano ve Adebayor’dan (K.K) geldi.
Galatasaray-Başakşehir maçından dakikalar;
4. dakikada Feghouli ile girdiği verkaç sonrası savunmadan seken topu ceza sahasının sağ çaprazında kontrol eden Rodrigues’in şutunda, kaleci Volkan Babacan meşin yuvarlağı kornere çeldi.
35. dakikada Belhanda’nın ceza yayının sağ tarafından çektiği şutta, top kaleci Volkan Babacan’da kaldı.
40. dakikada Belhanda’nın sağdan kullandığı korner atışında, ceza sahasında iyi yükselen Denayer’in yaptığı kafa vuruşunda kaleci Volkan Babacan topa sahip oldu.
İkinci yarıya Galatasaray iyi başlayan takım oldu. Üst üste ataklar geliştiren sarı kırmızılar, 60. dakikada Mariano’nuın harika golüyle öne geçti. Orta sahadan aldığı topu ceza sahası dışından muhteşem bir vuruşla ağlara gönderen Brezilyalı, bu sezonki 2. golüne imza atarak takımını öne geçirdi
Uzatmanın ilk dakikasında sarı kırmızlıların kullandığı kornerde Adebayor topu kendi kalesine gönderdi ve fark ikiye çıktı.