Dün gece Kadıköy’de oynanan mücadelede Martin Skrtel’in Kafa vuruşuyla birlikte Osmanlı sporun Kalecisi çizgiyle kalenin içi arasında bir kurtarış yaptığını İddia eden hakem Halil Umut Meler, verdiği karar ile Osmanlıspor futbolcularının çok üzün süre itirazlarına maruz kaldı.
Ligin 28.Haftasında Mücadeleyi ise Sarı lacivertli ekip 2-0 kazanarak hanesine çok önemli bir üç puan kazandırdı.Fenerbahçe Ligde’ki Şampiyonluk yarışında iddiasını sürdürmeye devam ediyor.
Fenerbahçe’nin Osmanlıspor’la karşılaştığı mücadelenin 54. dakikasında Skrtel, sarı lacivertlileri 1-0 öne geçiren golü attı.
Slovak stoperin kafa vuruşunu Karcemarskas kurtarırken Fenerbahçeli futbolcular topun çizgi içerisinde tutulduğu yönünde itirazlarda bulundu. Bu noktada mücadelenin yan hakemi orta noktaya koştu.
Hakem Halil Umut Meler golü verirken Osmanlısporlu futbolcular kalecilerinin topu çizgi üzerinde tuttuğu yönünde itirazlarda bulundu.