Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

HOSTİNG YAPILANDIRMASI VE SEO İLİŞKİSİ

Hosting, web sitelerinizin aktifleşmesi

Hosting, web sitelerinizin aktifleşmesi için gerekli dosyaların barındırıldığı temel nitelikte olan bir parçadır. İyi bir şekilde optimize edilmeyen dosyalar, hosting paketlerini içeren sunuculara atıldığında hiçbir şekilde doğru çalışmamaktadır. Bu sebepler arama motorlarının web sitenize geldiğinde doğru bir şekilde index alamamasına sebep olmaktadır. Sunucu yapılandırması fazlasıyla profesyonellik gerektiren bir iş olduğu için ucuz hosting sağlayan firmalar genelde bu desteği kullanıcılarına vermektedir. Firmalar dosya optimizasyonu konusunda müşterilerine en iyi desteği sağlayarak herhangi bir problem ile karşılaşmamaları için ucuz host servislerini müşterileri için optimize etmektedirler. Optimizasyon konusunda yeterli bir bilgi düzeyiniz olmadığı durumda herhangi bir etkili işlem yapmanız mümkün değildir.

Sunucu Yapılandırması Nasıl Yapılmalıdır?

Sunucu yapılandırması işlemine önce sunucunuzda hangi yazılımı kullanacağınıza karar vererek başlanması gerekmektedir. Ucuz hosting paketleri genelde Linux yazılım tabanlı olduğu için Linux üzerinden düşünmeniz gerekecektir. Linux tabanlı bir sunucuya Litespeed yükleyerek iyi bir şekilde optimizasyon yapabilirsiniz. Fakat bu konuda sunucu yazılımınızın litespeed programını desteklemesi gerekmektedir. Ucuz host firmaları litespeed satışı yaparak sizin için web sitelerinizin optimizasyonu konusunda destek sağlamaktadır. Genel olarak sunucu yapılandırmaları hosting kullanıcılarını ilgilendirmediği için bu işlemi eğer sunucu sahibiyseniz yapmanız gerekmektedir. Aksi durumda zaten sunucu sahibi olan ucuz hosting firmaları kendileri otomatik olarak sunucu optimizasyonlarını yapacaklardır.

Yapılandırması Doğru Yapılan Hosting Paketleri İle Çalışın

Hosting paketi satın almadan önce iyi bir araştırma yaparak ucuz host firmalarının sunucularının ne durumda olduğunu öğrenmenizde fayda var. Bu araştırmayı yapmanız sonrasında herhangi bir sorun yaşamamanız adına fazlasıyla önemlidir. Ucuz hosting servislerine internet üzerinden iyi bir araştırma yaparak ulaşabilirsiniz. Bu paketlerin optimizasyonu hakkında bilgileri referansları ile iletişime geçerek edinmeniz mümkündür.