Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Resmini Yükle ve Paylaş

Forum sitelerinde, sosyal medyada,

Forum sitelerinde, sosyal medyada, kendi web sitenizde ya da farklı bir mecrada resimlerinizi mi paylaşmak istiyorsunuz? O halde size iyi bir haberimiz var. Bundan sonra 100 MB’a kadar resimlerinizi ücretsiz olarak yükleyebilecek, dilediğiniz gibi paylaşabileceğiniz linklerinizi hemen alacaksınız. Hem de bunu ücretsiz ve reklamsız olarak yapacaksınız. Resimlerinizin üzerine kendi logosunu basan, reklamları resimlere yerleştiren sitelerden bıktıysanız burası doğru adres. Siteyi ziyaret edin ve resim yükle butonunu kullanarak istediğiniz resmi seçin. Dilerseniz sürükle bırak özelliğinden de faydalanabilirsiniz.

Ücretsiz Resim Yükleme Servisi

Kolay ve hızlı bir şekilde resim yükleyebileceğiniz bu platform üzerinde kullanımın son derece basit olduğunu göreceksiniz. Öncelikli olarak siteyi ziyaret edecek ve daha sonra resminizi seçeceksiniz. Ardından dilediğiniz kategoride resmi paylaşabileceksiniz. Bundan sonra sizlere paylaşabileceğiniz linkler verilecektir. O linklerden istediğinizi alacak ve hızlı resim mantığı ile dilediğiniz her yerde kullanabileceksiniz. Karşılığında 1 lira bile ödemeyeceğinize emin olabilirsiniz.

Reklamsız Resim Yükleme Sitesi

Reklamlardan bıktıysanız, ücret ödemek istemiyorsanız ve resmimi hemen yükleyip paylaşayım diyorsanız resim paylaş seçeneklerinden faydalanmalısınız. Resminizi siteye yüklemek sadece 2 saniyenizi alacaktır. Ardından karşınıza paylaşım kodları çıkacaktır. Buradan tam boyut, küçük boyut, orta boyut gibi HTML, BBCode, Makdown kodlarını alabileceksiniz. Ek olarak resim linki, resim URL’si ve küçük resim URL’si de sizlerle paylaşılmış olacaktır. Artık kopyala yapıştır yaparak yüklediğiniz resimleri kolayca paylaşabilirsiniz.