Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

İş Vizesi Başvurusunda Neye Dikkat Edilmelidir?

  Bulunulan ülkeden herhangi

 

Bulunulan ülkeden herhangi başka bir ülkeye geçiş yaparken özellikle İngiltere İş Vizesi istenen bir ülke ise vize işlemlerinde yetkili birimlere sunulan evrakların tam, eksiksiz ve ikna edici olması gerekir. Özellikle vize başvuruları aşamalarında kişi bizzat vize birimlerine çağırılır.

Kişi ile mülakat yapılır ve o şekilde belgeler oluşturulur. Bu açıdan bakıldığında kişinin İngiltere İş Vizesi alırken beyanları içinde bulunduğu statüsü, bir işe sahip olup olmaması ve kazancı da önem arz etmektedir.

Vize Alımlarında Kazanç Tespiti Önemi

İngiltere’ye iş için gidecek olan bir kişinin bir meslek sahibi olması, onun vize işlemlerinin kabul edilmesinde önemli bir faktördür. İçinde bulunduğu kuruluş; bu kuruluşun ona sağladığı kazanç kişinin kendisine ait bir maaş cüzdanı ve bu maaş cüzdanı içerisinde bir miktar para bulunması gerekir.

Özellikle son 3 aya ait maaş girdi çıktılarına da bakılmaktadır. Kişinin sosyal güvenlik belgesi ve SGK hizmet dökümü belgeleri de maaş hesap bilgileri ile beraber vize evrakları içerisine konur.

Vize başvurusunun ikna edici aşamasındaki en önemli nokta burasıdır ve kişinin beyanda bulunacağı her türlü maddi kaynakları onun için avantaj konumunda olacaktır.

Eğer emekli bir kişi; iş gezisi için yurt dışına çıkış yapacaksa o kişinin de emekli olduğuna dair emeklilik kartı ve aylık olarak yatan maaş dökümlerinin belgeler arasında konulması gerekir.