Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Demonte Okul Sırası

  Demonte okul sırası

 

Demonte okul sırası kurulumu yapılmamış modellerden bir tanesidir. Bu model nakliye sırasında taşınma kolaylığı sağlamaktadır. Konforundan bir şey kaybetmez ve okul sırası fiyatları konusunda da diğer modellerden bir farkı bulunmamaktadır.

 

Okul sırası ölçüleri eğitim düzeylerine göre belirlenmektedir. Bu eğitim düzeyi; ilk öğretim, orta öğretim, lise ve üniversite olarak dört grupta incelenebilir. İlk öğretim, orta öğretim ve lise düzeyleri farklıdır ancak üniversite düzeyi ölçüleri lise ölçüleri ile aynıdır. Okul sırası seçimi sırasında bu ölçüler son derece önemlidir çünkü lise olan eğitim kurumlarında ilk öğretim okul sıralarının kullanılması hem konfor hem sağlık açısından sıkıntılar çıkabilir.

 

Çift kişilik okul sırasının masa boyutu genellikle 40 cm ve 115 cm’dir. Okul sıralarının masaları ne kadar geniş olursa öğrenci konforunu o kadar sağlamış olursunuz. Çünkü daha geniş masalarda kalemlik gibi kolaylıklar kullanılabilir. Tek kişilik okul sırası ile 40 cm ve 60 cm ölçülerindedir ve bu ölçü tek öğrenci açısından son derece kullanışlıdır.

 

Öğrenciler için son derece önem arz eden okul sırası bütün standartlara uygun olması gerekmektedir. Bu standartları genellikle Milli Eğitim Bakanlığı belirlemektedir. Bu standartlar okul sırası yüksekliği, okul sırası yapım aşamasında kullanılan malzemeler, okul sırası boyama aşamasıdır.

 

Okul sırası fiyatları kullanılan boyalara göre de farklılık gösterebilir. Bu boyalar metallerde, tablalarda ve oturaklarda kullanılır. Oturaklar kumaş ya da diğer maddelerden kaplama olarak istenirse boya kullanılmaz ve fiyatlandırma ona göre belirlenir.

 

Okul sırası modelleri, tek kişilik, çift kişilik ve amfi tarzı olarak üçe ayrılır. Tek kişilik okul sırası modelleri genellikle dershane ve kurs merkezlerinde kullanılır istisnai durumlarda okullarda da kullanılır. Çift kişilik okul sırası modelleri de yüksek oranda okullarda amfi tarzları ise üniversitelerde kullanılmaktadır.