Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bioenerji İle Felç Tedavisi

Bioenerji İle Felç Tedavisi

Bioenerji İle Felç Tedavisi

Felç, beynin veya omuriliğin ani bir hasar görmesi sonucu ortaya çıkan ve yaşamın akışını değiştiren bir durumdur. Bu hasar, vücudun bir kısmının veya tamamının hareket kabiliyetini ve hissetme yeteneğini kaybetmesine neden olabilir. Felçli bölgedeki kaslar zayıflayabilir veya tamamen hareketsiz kalabilir, koordinasyon ve denge bozulabilir.

Felç Nedenleri:

  • Beyin Kanaması: Beyin damarlarının yırtılması veya tıkanması sonucu beyin kanaması meydana gelir ve bu durum felce yol açabilir.
  • Beyin Tümörü: Beyinde oluşan tümörler, beyin fonksiyonlarını bozarak felce neden olabilir.
  • İnme: Beyne giden kan akışının ani olarak kesilmesi veya azalması inmeye yol açar ve bu durum da felçle sonuçlanabilir.
  • Omurilik Yaralanması: Omurilikte meydana gelen hasarlar, sinir sinyallerinin iletilmesini engelleyerek felce neden olabilir.

Felç bioenerji ile tedavi edilebilir. Bu noktada kişilerin mutlaka uzman hekime danışması ve tedavi alması önemlidir. bioenerji tedavisini tek başına almak batı tıbbını kabul etmemek doğru olmaz. Kişinin iyileşme sürecini hızlandırır ve tamamen iyileşebilir. Bioenerji uzmanına danışarak uzaktan bioenerji tedavisi alabilir. Felç eğer konuşamayacak şekilde etkilemişse yakınları kendileri başvurabilirler. Onun dışında mutlaka kişinin rıza olmalıdır terapiye. Uzaktan şifa enerjisi ile şifalanmak felç durumunun kalması mümkün olabilmektedir.

Randevu oluşturmak ve ücretsiz bioenerji seansı almak için ziyaret ediniz : https://bioenerjisifa.com/bioenerji/