Ana Sayfa Arama Galeri Video
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kablonet Altyapı Sorgulama

Türkiye’nin en çok tercih

Türkiye’nin en çok tercih edilen internet sağlayıcısı olan Kablonet Altyapı Sorgulama işlemi, kurumun resmi internet sitesi üzerinden ya da müşteri hizmetleri üzerinden yapılabilmektedir. 1997 yılında resmi olarak hizmet hayatına başlayan bu kurum, 2000’li yılların başında internet çağının başlaması ile Türkiye’de, kendisinden güvenle söz ettirmeyi de ihmal etmedi. 2022 yılının ikinci çeyreğinde yapılan araştırmalar sonucunda 47,43 mbps indirme hızıyla birinci olmayı da başardı.

Kablonet altyapısı ise tamamen kendisine ait fiber altyapıdır. Kablo net kullanımı için kullanılacak bağlantı kablosu koaksiyel kablo olarak bilinirken bu internet servisinin modemi ise G – Pon olarak biliniyor. Bu kurum hakkında bilinmesi gereken bir diğer özellik ise bu işletmenin tamamı devlete aittir. Yapılan taahhüt süresi bittikten sonra da kullandığınız modemi MNG kargo üzerinden şirkete geri göndermelisiniz. Fakat size gönderilen modemde sorun gözlemlediyseniz 0 850 804 44 44 numaralı müşteri hizmetlerini arayarak yeni modem talep edebilirsiniz.

Kablonet Başvuru Nasıl Yapılır?

Kablonet Başvuru işlemini yukarıda belirtilen müşteri iletişim hattını arayarak ya da kablonet şubelerine giderek yapabilirsiniz. Şirket tarafından sizlere gönderilen modem ve kablolar geldikten sonra bağlantınızı istediğiniz zaman kurdurabilirsiniz. Belirli bir ücret üzerinden sahip olacağınız kablonetle yapacağınız sözleşme esnasında 12 ay ya da 24 ay boyunca taahhüt imzalayarak kampanyalı kullanımlardan da fayda sağlayabilirsiniz. Kullanım türüne göre farklılık gösteren internet paket fiyatları, sizin ihtiyaç türünüze göre farklılık göstermektedir.